![]() |
|
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
|
saat. 21.53 de tesadüfen halk TV yi açmıştım. Bizimkiler oraday dı. Sen Yağmur ol ben bulut'u icra ediyorlardı. En sonunda ağacımızı ve agaclar.net yazısını görünce göğsüm kabarmadı desem yalan olur. Harika idiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
|
Doğa için çal 3 için Karavanla yola çıkan ekibin ilk durağı Ankara idi. Başkent ziyaretlerinde, ağaçlar.net üyeleri ve doğaseverlerle buluşmaları Sıhhiye Abdi İpekçi parkında oldu. O gün Anadolu ajansından gelen muhabirle yapılan söyleşi, bugün Hürriyet Ankara ekinde haber olarak çıktı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-06-2010
|
Ne güzel bir çalışma ve sonuç.... Bravo emeği geçenlere. Sizlerle gurur duyuyorum.Bu uzun ince yolda yürümeğe devam. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
agaclar.net
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-11-2010
|
harika emeği geçenlere teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-06-2007
|
projenin hizmet ettiği amaç tartışılamaz ama keşke stand by me/playing for change den kopya çekilmeseydi :S |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bunu programlarında ve röportajlarında defalarca vurguladılar ve söylediler. Playing for change mimarları ile yazıştılar, konuştular, o projenin Türkiye ayağı olmak istediler. Onlar da kabul ettiler. Röportajlar Yani ortada kopya yok, aynısının tıpkısı, izin alınmış bir Türkiye versiyonu projesi var. Sanırım dikkatinizden kaçtı bu... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-06-2007
|
öyle olmadığına sevindim valla ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Yeni Üye
|
Doğa için çal yollarda : http://www.ntvmsnbc.com/id/25150607/ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-07-2009
|
Merhaba, Cahilce bir soru olabilir ama projeyi yeni yeni tanımaya başladım, projenin ana sayfasında ise bu konu ile ilgili bilgiye rastlamadım. Telif hakları konusunda hassasım, bu klipleri sosyal paylaşım sitelerinde veya bloglarımızda paylaştığımızda reklam gelirleri ile projeye katkı sağlayıp sağlamadığımızı öğrenmek isterim. Teşekkürler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
"bu klipleri sosyal paylaşım sitelerinde veya bloglarımızda paylaştığımızda reklam gelirleri ile projeye katkı sağlayıp sağlamadığımızı" demişsiniz, teknik olarak nasıl katkı sağlanabilir ki? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-08-2011
|
Harika bir müzik teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |