![]() |
|
![]() |
#61 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2009
|
Bende izledim harika yorumlamışlar sesler deseniz yine harika. Hani derler ya tüylerim diken diken oldu. aynen öyle. Başarılarının devamını dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Moderatör
|
Arkadaşlar, bu akşam Doğa İçin Çal ekibi ile TRT FM Radyoda canlı söyleşi yapılacak. Program 22-24 arası. http://www.trt.net.tr/Canli/anasayfa...=RADYOFM&slv=0 D u y u r u l u r. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-03-2006
|
TRT FM dinliyorum. Doğa İçin Çal ekibi ile TRT FM Radyoda canlı söyleşi yapılıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Moderatör
|
Her defasında agaclar.net adını duyduğumda ve Doğa İçin Çal'ı dinlediğimde, içimde bir şey kıpır kıpır ediyor, bu sitede olmaktan gurur duyuyorum. Teşekkür ederim sayın malina ve bütün kuruculara, yöneticilerimize. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
agaclar.net
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Moderatör
|
Arkadaşlar, Doğa İçin Çal'ı aşağıdaki programlarda seyredebilirsiniz. 30 Ekim Cuma Fox Tv (Canlı) Popstar Alaturka Saat 20:00 Kanal D (Canlı) Beyaz Show Saat: 00:30 PAL FM Radyo (99.2) (Canlı) 3'ü Bir arada Saat: 15:00-16:00 31 Ekim Cumartesi ATV (Banttan yayın) Dünya Bir Oyun Sahnesi Saat: 01:40 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-10-2009
|
Turkiyemize bir nefes, bir umut isigi oldunuz. Gozlerinizden operim.
Merhabalar, Epeydir sitenizden esimle birlikte 'Doga Icın Cal' calismanız icin sizlere tesekkur etmek istiyorduk. Bu guzel bayram sabahi sizlere bu guzel calismanin ve cabanin bizler icin ne kadar onemli oldugunu iletmek ve tesekkur etmek istiyoruz. Salgin gibi elden ele gezen web sayfanizdaki calismanizi ziyaret etmeyen, bu calismanin icinde olmasa da bir Turk vatandasi olarak kendini icinde hissetmeyen ve dolayli olsa da kendinden gurur duymayan olmadigini dusunmuyorum. Mozaik midir? nedir? sorularinin ne yazikki tartısildigi bu ortamda, Bursa İzmit Trabzon Istanbul Ankara derken her koseden sanatcilarin, ulkemiz insanlarinin ayrilmaz bir bilesen gibi ayni sarkiya buyuk bir uyum icinde tek sesle katki saglamalarini, sadece bir muzik calismasi olarak gormuyor, bizlere cok onemli butunluk mesajlari ilettigini degerlendiriyorum. Elinize saglik, nefis bir calisma olmus. Cumhuriyetin kurtulusu sonrasinda ne yazikki carpik kentesme, tercume edilmis yaraticiliktan uzak bir dunya yasamakta olan Ulkemize yarattiginiz bu guzel calisma ile buyuk bir nefes, cok onemli bir umit isigi oldunuz. Esim, cocuklarim ve onlarin daha dogmamis cocuklari adina hepinizin gozlerinden oper, sonsuz sevgilerimi sunmayi Ulkesini seven bir vatandas olarak bir borc bilirim. Meyve veren agaci taslayan bir ortamda oldugunuzu olur da hissederseniz, ne olur, sizin kiymetinizi bilen bizler icin yaptiginiz calismalarin devamligini saglayin. Durmayin, yorulmayin. Sizlere katilmayi dusunecek daha bir cok gence kapinizi acin. Her birinizin, katki saglayan herkesin gozlerinden operim. Kalbimiz sizlerle ... Doc. Dr. S. Gokhun TANYER |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-08-2008
|
Şu an Popstar Alaturkada çalıyor Fox ta ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-03-2009
|
Evet beyaz da da çalıyor şu an kanald de. Ekip oraya çıkmış konuşuyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-08-2006
|
Evet... Forum değil komple site kitlendi.. Bayağı etkili oldu sanırım beyaz show ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
/
Giriş Tarihi: 31-10-2009
|
harika süper fevkalade bi proje ve klip , emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-03-2009
|
Az önce lig tv de beşiktaş-trabzon maçının ön görüntüleri veriyordu. İzlerken bir de ne duyayım stad da tüm hoparlörlerden Divane Aşık Gibi çalıyor. Çok güzel bir ambiyans olmuş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-08-2008
|
Kendilerine ulaşmayı çok istiyorum umarım bir fırsatını bulurum tek istediğim onlar burda konser verirken bir fidan dikim töreni yapmak ![]() Düzenleyen seaa : 07-11-2009 saat 19:05 Neden: kelime ilave |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-11-2009
|
bu projede emeği olan herkese tebriklerimi iletiyorum... çalınan enstrümanların çeşitliliği, sesler herbiri harika..!! HARİKA..!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2009
|
Az önce lig tv de Haftanın Renkleri programını başından izleyemedim ortasından izlemeye başladım, programın sonunda kapanış konuşmasında yoğun istek üzerine klibi tekrar yayınlıyoruz diye sunucu söylediğinde içimden hemen bizim klip diye gecirdim ( Sahiplendik ya o bakımdan ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-11-2009
|
ben ve ktü bilişim fakültesindeki kolbastı video paylasımında ve yaygınlasmasında yardımı dokunan her akadasım agaclar.net ve doğa için çal videosunu yaygınlastırmak adına elimizden gelen her turlu destegi vermekte hazırız |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-12-2010
|
tebrikler
çok hoş |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |