agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Daha İyi Bir Yaşam İçin
(https)




Beğeni Düzeni1Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 21-07-2010, 17:26   #31
Yeni Üye
 
promotexx's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-03-2010
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 10
aynı ürünleri http://www.cantanet.com/ ve http://www.ellamur.com/ adresinden de inceleyebilir direk bana ulaşarak alabilirsiniz agaclar.net kullanıcıları bana buradan ulaşırlarsa kendilerine ozel indirimde uygulanabilir o kadar farkınız olacak tabi ;

promotexx Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-07-2010, 13:52   #32
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 22-07-2010
Şehir: İzmir
Mesajlar: 1
pamuklu torba kullanımı neden yaygınlaşamıyor...

yıllardır dünyanın her yerinde naylona plastiğe karşı savaş verilirken ülkemizde plastik maalesef hava gibi su gibi tüketiliyor. insanlarımız neyse ki bu konuda son yıllarda biraz olsun bilinçlenmeye, naylon kullanımına karşı sivil toplum hareketleri filizlenmeye başladı. bütün bunların olabilmesi için gezegenimizin gün geçtikçe yaşanması zor bir hale geldiğinin bar bar bağırılarak medyada lanse edilmesi mi gerekiyordu? ne yazık ki toplumumuz insanı ileri görüşlü olmaktan ziyade günük ihtiyaçları için günlük çözümler bulmaya daha eğilimli. gezegen yanmış bitmiş kimin umurunda, çöp torbasına üç kuruş vermemek için marketten alacağı naylon torbanın peşinde herkes. günlük hayat için ekonomik çözümler üretim geçinmeye çalışan insanları kınamak değil amacım ama biraz daha ileriye yönelik düşünsek, bir naylon torbanın kişibaşına götürüsüyle bir çöp torbasından edilecek zararı bir teraziye koyabilsek, bunu göz ardı etmesek, bunu yaparken de bu dünya için ortak sorumluluğumuzun üzerimize düşün parçasını yerine getirdiğimizi düşünüp daha huzurlu olmaz mıyız?
piyasada sadece alış veriş amaçlı kullanılabilecek çantaların yanında günlük hayatınızda da rahatça kullanabileceğiniz çantalar da bulunmakta.
hiç bulamıyorsanız en basiti gittigidiyor a bez torba yazın bakın çıkan çantalara.

bez çanta Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-07-2010, 09:22   #33
Ağaç Dostu
 
şehnaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-10-2009
Şehir: izmir
Mesajlar: 152
temiz kalan poşetleri size en yakın bakkalara geri iade edebilirsiniz deterjan taşımakta tekrar kullanılabilir evlerimizde her türlü plastiği ayrı toplayıp çöp tenekenin içine değil yanına bırakabilir her sabah erken saatlerde çöplerin içinden bunları toplayan vatandaşlarımıza yardım etmiş oluruz küçük paketlerden ziyade 5-10 litrelik ekonomik boylardan bulaşık deterjanları satın alabiliriz deterjanlarımızı açıktan tekrar dolum yapılacak petler ile satın alabiliriz çocuklarımızı bakkala yollarken yanlarına evdeki poşetlerden almayı küçük yaşta öğretebiliriz pazara giderken fazlalık poşetleri yanımıza alıp gıda hariçinde satış yapan vatandaşlara bunları verebiliriz en önemlisi herkez size deli gözüyle bakarken ummadığınız bir anda ağaçlar sitesinde sizin gibi düşünün insanların çokluğuna sevinip emeğiniz boşuna olmadığını hatırlarsınız herkezin emeğine sağlık

şehnaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-07-2010, 10:44   #34
Ağaç Dostu
 
Jezebel's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Şehir: İzmir
Mesajlar: 8,681
Galeri: 11
Bu konu hakikaten çok önemli .
Bez torba yokluğundan değil , alışkanlıktan veya özensizlikten kaynaklanıyor .
Ayrıca birilerinin size tuhaf bakması bizde çok rastlanıyor .
Bir yıl önce orta Avrupa ülkelerinden birinde kadınları gördüm , kollarına örme sepeti takmışlar markete gelmişler .
Belki bende önce tuhaf bakmışımdır , sonra bilinçli olmaları çok hoşuma gitti .
Gelince kendim de köyde söğütten örme pazar sepeti yaptırdım .
Pazarda insanlar size garip garip bakıyorlar .
Bir çok kumaş torba edindim , aynı durum , pazarda o an yanınızda olmayabiliyor veya kullanırsanız da adamlar size garip garip bakıyorlar .
Bu konuda daha özenli olmaya kendime söz veriyorum .
Pahalı çantalar almaya gerek yok , pazarlarda parça kumaş satan tezgahlar beyaz kanvas kumas alıp kendimiz dikebiliriz .
Ben kot kuması aldım son derece sağlam ve sağlıklı , pamuklu kumaş .
Bu çok hayati bir konu ...

Jezebel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-07-2010, 10:50   #35
Ağaç Dostu
 
xenkebikec's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2010
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 154
Sn. promotexx sanırım imalat yapıyor bez çanta üzerine, peki ağaçlar.net ile bir ortak çalışma olsa, ağaçlar.net'in logosu ya da seçime bağlı bazı çalışmalarla ağaçlar.net için üretim yapılsa bunlar üyelere sunulsa hem güzel bir işe imza atılır hemde siteye katkıda bulunulmuş olunur. Tabi işin maddi boyutu nasıl gelişir bilemiyorum sonuç olarak karşıtaraf ticari bir işletme konuşulup görüşülebilir diye düşünüyorum.

xenkebikec Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-07-2010, 10:54   #36
Ağaç Dostu
 
Jezebel's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Şehir: İzmir
Mesajlar: 8,681
Galeri: 11
Sanırım siz fiyatı görmediniz , o paraya 5 fidan alıp diker , ağaçlandırmaya katkınız olur

Jezebel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-07-2010, 10:58   #37
Ağaç Dostu
 
xenkebikec's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2010
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 154
Evet görmedim, ama dediğiniz gibiyse tahmin ettiğimden yani marketlerde satılanlardan daha farklı demek ki.

xenkebikec Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-07-2010, 11:03   #38
Ağaç Dostu
 
xenkebikec's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2010
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 154
Sn. Jezebel şimdi baktığım fiiyatlara,sanırım siz markalı ürünü diyorsunuz sanırm pahalı diye ben onu kastetmemiştim. Diğer bez çantalar varya 1.5-3 TL arası onları düşünmüştüm.

xenkebikec Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-07-2010, 11:05   #39
Ağaç Dostu
 
Jezebel's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Şehir: İzmir
Mesajlar: 8,681
Galeri: 11
Evet marketten almak veya ağaçlar sitesi belki tişört kampanyası yerine böyle bir kampanyaya girişse çok güzel olur .
Hem site tanıtımı , hem siteye maddi bir katkı , hem de çevreci bir eylem olur .
Bu bir öneri , sizin de öneriniz bu yöndeydi sanırım .
Marketten alıp ticari bir firmanın reklamını yapmak istemedim ben ,
ama sitemizi tanıtmak ve güçlendirmek adına herkes olumlu karşılar sanırım

Jezebel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-07-2010, 11:00   #40
Yeni Üye
 
promotexx's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-03-2010
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 10
MERHABA,arkadaslar evet ben üretici durumundayım 25 tl lik ellamur fiyatı oldukca fazla soylediğiniz doğru ancak biz ellamur u 5 farklı konsepte yaptık basic,colors,nature,platin,teenage, platin yani sn gordugunuz 25 tl fiyat en pahalı olan model kaldıki satısı gitti gidiyordan yaptık 25 tlnin 2,5 tl si onlara gidiyor 4 tl si nakliye tarafımmızdan ödeniyor 17-18 kdv düşüldğünde kalan para 13 civarlarında üstündeki baskı oldukca pahallı bir yontem sadece üstündeki metal aksesuar bile 1.35 tl maliyetli kumaşı ise oldukca kalın ve sağlam özellikle organik seçim yaptık ancak organik üretim sertikası olmadan organik yazmak doğru olmayacağı için belitmedik,yakında daha i fiyatlı diğer ünlerde çıkacak,gelelim ağaçlar.net çanta projesine ben varım zevkle dikeriz ve maliyetine para kazanmadanda üretmeye hazırim hiç sorun değil,yeterki böyle bir oluşum başlasın siz isteyin yeter,bu arada ellamur için agaclar.net kullanıclari http://www.cantanet.com dan bizimle irtibata gecerlerse istedikleri indirimi yapar yollarim oda problem değil biz günlük 80,000 bin kapasite ile ürretim yapan bir işletmeyiz aynı zamanda sıkı bir cevreciyiz bu yüzden her seyden para kazanacağız diye bir arzumuz yok bir kaç kişi daha naylondan kurtulsun bunun mutluluğu bize yeter
mutlu kalın..

promotexx Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-07-2010, 11:06   #41
Ağaç Dostu
 
Jezebel's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Şehir: İzmir
Mesajlar: 8,681
Galeri: 11
Ancak bu kadar pahalıya mal etmek neden , aksesuar ve baskı neden gerekli ?
Migrosta iki seçenek vardı 1.70 ve 3.50 kendi reklamı var baskı olarak , Ülker baskılı bir tane almıştım 3.50 .
Buradaki fiyat uçurumu neden kaynaklanıyor ?

Jezebel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-07-2010, 11:29   #42
Yeni Üye
 
promotexx's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-03-2010
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 10
1 cisi migrosta tansasta aldıklarınız bez torba değil nonwoven üstüne opp sıvama 200 300 bin gibi toplu üretilen modeller cotton nonwoven a göre cok daha pahalı bir malzeme siz nonwoveni yıkayamassınız yıllarca kullanamassınız 4-5 ay hizmet verir ve çöpe gider,ülker baskılı torbalar ise kipanınkiler 3,6 tl idi sanırım fiyatı ülker sponsor olmuş torbalarin parasını odemiş kipada satmış yüzbinlerce para kazanmış ben tek tek torba satıyorum ellamuda nasıl aynı fiyat olabilir? zaten ellamurla promosyon kipa bez torbasının bir alakasıda yok amaç aynı olabilir ama mavi jeans kot 100 tl pazarda aynı kot 10 tl bu nasıl iş ? ben daha 1 tanesatmadan elmura patentdi reklamdı sitesiydi kumaşıydı o baskıyı yapcak makinaydı 29 bin tl harcadım daha 12 adet sattım hepsi bana kalsan yazar,ellamur bir marka projesi bez torbanin markasi kaliteli ürünler birkaç gün sonra göreceksiniz diğer modelleride sadece üstündeki baskılarin grafikleri bile binlerce tl tuttu,ama bize gelenşirketler var cantanette gördünüz bez torbabölümündekiler fiyatlara bakın 0,70 de başlar en pahalısı 2.45 tl kadar bu toplu üretim perakende ile ölçülmez,yinede burdan tekrar söylüyorum ,ben sadece üretici değilim bir doğa tutkunuyum isteyen herkeze desteğe hazırım gecen gün www.beztorbakullananlar.com sitesi giresun doğa festivalin katıldılar ücretsiz sponsor oldum 300 adet ücretsiz bez tora hediye ettik,daha evvel izfaş izmir ekoloji fuari sponsoru oldum 250 adet bez torayı katılımcılara hediye ettik,yani amaçımız sadece para kazanmak değil ancak üstüne uğraş verdiğim bez torbada marka yapmaya çalıştığım bir malı kipa tanaş bez torbasına benzetmem kendi markamın ayağını kırmak olur,bu torbalar yarın öbür gün boynerlerde mudolarda satışa girerse kaça satacaklarki,inanin jezebel bu üstünnde ciddi emek olan bir bez torba, ancak toplu üretimde çok daha ucuza serigraf baskılı cok daha uyggun modellerde yapmaktayız internet sitemizde var 1000 adet fiyatları,aksesuar ve baski grekliliği ise sundan kaynaalanyor siz bilinçli bir kişi olabilirsiniz aksesuar ve baskıya ihtiyacınız olmayabillir bez tobakullanımı sizin hayat felsefenize uygun bir davranış bu yüzden kullanmaktasınız,ama ülkenin bunu bir moda akım olarak algılamadan bez torba kullanımı istenilen seviyeye gelmez bu ülkede ucuz diye ürün almayan gösterişli şeyleri seven bir sürü insan var ikametgahınız izmir görüyorum bende izmirdeyim en basit kendi sehrimiz alsancağı düşünün sanki heykel traş oymuş gibi bütün gencler kız erkek saç giyim birbirine benzer bu bir akım olmuş çünki ,biz bunu sizin soylediğiniz seklede soktuk nature serimiz daha sade gereksiz baskı ve aksesuarlara para ödemek istemeyenlerin serisi,basic serisi bez torbam olsun da camurdan olsun diyenlerin teenage serisi bez tikiyim ;) acayip bişi görmeden almam diyenlerin platin serisi bez parasını verir en pahalısı takar dolaşırım ben ücretine değil baskısının bana ne kadar yakıştıgına bakarim diyenlerin yani herkeze bez torba istiyorsak herkezi düşünmeliyiz gibi bir konsptle çıktık ellamurda..
mutlu kalın

promotexx Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-07-2010, 11:41   #43
Yeni Üye
 
promotexx's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-03-2010
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 10
yakında yeni modelleri lütfen bekleyin beklediğinize değecek,bunun dışında kipa ve tansaştaki torbalari üreten mmakineyide ülkemize getiriyoruz bez torba makinemiz günlük 150.000 torba kapasiteli amaçımız 1, 1,5 tl değil 0.25 kuruşa bez torba imal edip naylon torbanında karsına bir ürün çıkarmak yakşık olrak ekim gibi makinemiz kurulmuş olacak sonra başlıyacaz marketlerde naylon torbadan vaz gecin demeye enn az 15-20 alış veriş hizmet verecek 20-25 kuruşluk bir bez torba üretimi yapacagız ve marketlere naylonu bırakın kasalarda bu toblari satın ya da hediye edin diyeceğiz bakalım ne olacak

promotexx Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-02-2012, 08:10   #44
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 17-02-2012
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 2
Nereden bilgi edindiniz bilmiyorum ama yanlış bilgi migros, kipa ve tansaş ta lamineli nonwoven çantalar 1,65 tl ye satılıyor. Hem 4-5 ay kullanmanın hiçbir zararı yok zira çabuk sıkılan insanlarız arada değişiklik yapmak gerekir. Doğaya biz zararı da olmadığından nonwoven hambezden daha kullanışlı bence...

sldcvk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-02-2012, 09:12   #45
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 17-02-2012
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 2
www.netpakambalaj.com sitesinde tüm ürün çeşitlerimizi görebilirsiniz. Nonwoven bez çantalar kalitelidir, sağlamdır, uzan süre dayanır, su geçirmez özelliği vardır, doğada %100 çözünür özelliktedir, hızlı üretilir ve istediğiniz renk, desen ve çeşitlerde üretilebilirler.

sldcvk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:44.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024