![]() |
|
![]() |
#421 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili Maki,ben de Kumkuyu'dan 4 adet fide aldım.Ne renk çıkacaklarını merak ediyorum.Farklı renkleri paylaşırız.Mevsimlik çiçekler benim tarzım değil biliyorsun.Ama,bu pisi pisiler de çok albenili.Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Ağaç Dostu
|
Ben kediye kedi demem pet şişede olmayınca ![]() Bunlar da çok güzelmiş Ülkü hanım. Benim de beyaz tırnağım var. Buldukça tohum topluyorum. Ama bu çiçek malum, beyaz diye ektiğimiz tohum kimbilir ne renk çıkacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-04-2008
|
geçtiğimiz günlerde komşumun çiçeğinden bir dal kopartsam tutarmı demiştim. yönlendirmeleriniz sonucu denileni yaptım ve benimde çiçeğim tuttu hatta çiçek bile açtı. mutluyum paylaşmak istedim. teşekkürler arkadaşlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2008
|
Artık kedi tırnağı tohumlarını toplayabiliyorum. Bir sürü tohumum oldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Ağaç Dostu
|
İşyerindeki kedi tırnaklarım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-05-2009
|
Sevim Hanım benim ipeklerimde yoruldu galiba az açıyorlar hatta bazen üzerinde hiç çiçek olmuyor bugün açmış bir kaç tane ama onlarda o kadar minikki anlatamam çok küçükler şimdi baktımda kapanmışlar bile akşamı beklemiyorlar minikler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-05-2009
|
Sevgili begonvil14 ipeklerin çok güzel olmuş umarım bol bol tohum toplarsın keyfini sür bu güzelliğin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkürler Sevgili Emrezgi çok seviyorum ipek çiçeğini.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Kaybettik
|
Belki de çok sıcaklar yormuştur emrezgi. Daha çok erken çünkü çiçeklerinin bitmesi için. Olsun napalım biz de az çiçekli severiz. Oyy oyy o ne çiçek öyle diye baktım begonvil14 çiçeğin çok güzel ![]() Şişedeki kediciklere bayıldım Sevgili Ülkü. Seneye biz de farklı yerleştirmeler yapalım. Değişiklikler deneyelim hoş olur ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Ağaç Dostu
|
seneye bende yapacağım pet şişe güzelliğini.. cin olmadan adam çarpmak bu olsa gerek.daha bir sap kedi tırnağım var sanki ne kadar tohum çıkacaksa seneye hayaller kuruyorum ![]() arkadaşlar tohum nasıl alınır bu arada? benim minik bir sap kedi turnağım tuttu bir sabah açtı akşam baktım çiçeği solmuş ![]() ama hala yaprakları canlı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler arkadaşlar beğenmenize çok sevindim. Seneye daha ilginç uygulamaları hepberaber üretelim. Sayın Hozat yerminesi uygulamasını seneye bende yapacağım. Sadece kırmızı ve beyaz olandan bakalım nasıl olacak. İnşallah yetiştirmeyi becerebilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Ağaç Dostu
|
bende göstermek istiyorum kedi tırnağımı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Ağaç Dostu
|
Merak etmeyin, bitkinizde sorun yok. Çiçeğinin ömrü kısadır. Tohum almak istediğiniz zaman, solan çiçekleri kopartmayın, bırakın iyice kurusunlar. Eğer parmağımla dokunduğumda kuru çiçek düşüyorsa, tohum için ayırıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Ağaç Dostu
|
Bu yıl kedi tırnaklarımın başı pamuklu bitle belada. Her yolu denedim ama bir türlü kurtaramadım. Derin budama yaptım yine olmadı. İki uzun saksı kedi tırnağımı kaybettim. Şimdide saksılar karıncaların istilasında. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-04-2009
|
Arkadaşlar kedi tırnaklarımın çiçekleri sabah açsa akşama kapanıyor ,sabaha solmuş oluyor acaba normal mi sizin çiçekler nasıl acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
ARKADAŞLAR; az önce ipek çiçeklerimi sulamak içinbahçeye indim onları biraz seyrettim ama hiç tohum alamadım (ben bunları bursa yakınlarında bir petrolden dal alarak yeni ektim10,15 günn kadar oldu ) acaba yerleri değişti daha kökleri tam gelişmedi diye mi tohum vermediler yoksa başka bişi miolmuştur? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar şimdi geldi aklıma; biz küçükken komşumuz bahçesinde çiçekliğine sınır olarak biriket kullanmıştı (tuğlaya benzer, duvar yapımında kullanılır)o biriketlerin gözlerine 3 gözü olur onların bizim ipek çiçeklrini ekmişti ,çok hoş olmuşlardı.Bahçesiolanlara tavsiye edebilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kedi tırnakları, çok vefalı çiçekler. Bodur türlerini daha çok seviyorum, seneye sayılarını daha çok artıracağım. Kaprissiz çiçekleri çok seviyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2008
|
Merhaba, Buda benim ipek çiçeğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Ağaç Dostu
|
bodur kedi tırnaklarını bilmiyorum ama hiç kökü kaybolmayan ama tohumu hiç olmayayn bir cinsini biliyorum sadece mor açıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Ülkü; kedicikleriniz çok güzel, ayrıca belki yeri bu başlık değil ama; saksılığınız çok hoş ve işlevsel. Sizden rica etsem; demir aksamın baharatlık olduğunu söylemişsiniz, daha açıklayıcı bir resim ya da bilgi verebilir misiniz? Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|