agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 18-10-2013, 06:02   #31
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 18-10-2013
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 1
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevda271 Mesajı Göster
kayın babam daha geçen gün kabuğuyla yedi bizde hayretler içinde babaaa dur dedik oda nolduki bunun vitamini kabuğunda deyip yedi valla..
Bilmeyenler için söylüyorum kivinin kabuğundaki tüylerde bulunan kimyasal maddeler insan vucudu için çok yararlı antidoksan üretmekte olup insan bünyesine dışardan gelecek bakteri ve kolibakteri ile savaşır.. Ama fazlasıda zararlıdır.

Hatta bunu test edıp kendınız görün soğuk algınlığı olan bir yakınınız varsa orta olgunlukta bir kividen 3-4 tane kabuklu bir şekilde yedirin çok kirli olmadığı sürece kiviyi yıkamayın su kivinin tüylerindeki antidoksanları öldürür.. 3-4 tane taze olgunlasmıs bir kivi şuan dünyada satılan en güçlü antidoksan ilaçtan ortalama %62 daha güclü bir etkiye sahiptir 40 yaş üzeri ise hasta 2-3 tane yeterli olacaktır.. nezle grip halsizlik gibi durumlarda 4 kivi sizi 1 saat içinde eski halinize döndürecektir.. tabi söylediklerimi harfiyen yapmanız kaydıyla kesinlikle bıçak sürmeyin kivi çok zor yenılen bir meyvedir.. kiviyi ortadan 2 ye ayırdıktan sonra yeşik kısım oksijenle temas ettiği an 45 saniye içinde bütün c vitaminini öldürür oyüzden vitamin ölmeden önce sindirim başlamış olması gerekiyor ....,

Bütün bildiklerinizi bi kenara koyun sadece mantıklı düşünün biz insanlar kendımızı ne kadar korumaya çalısırsak o kadar çok hasta oluruz bunun nedeni doğaya ayak uydurmaktan kacıp doğanın bıze ayak uydurmasını sağlamak bu nedenle hastalıklar bu kadar çok arttı ufak yaşta bir çocuğu ne kadar çok bakterili bir ortamda büyütürseniz ergenlik döneminden sonra o cocuk o kadar zor hasta olur çünkü bünyesi bakterilerin coğuna karşı direnc kazanmıs durumda neden aşı oluyoruz o hastalığa karşı direnc gösterebılmek ıcın şöyle düşünün çingeneler bağışıklık sistemi hemen hemen bızım gıbı ınsanlardan 10 kat daha gucludur bunun nedeni zaten anlamış olmanız gerekiyor.Doğduğundan ergenlik dönemine kadar hep dışardalar hijyensiz ortamdalar her türlü parazit bakteri içindeler her miğdeye götürdükleri şeylerde bizim evin çöpünde olmayan bakteriler var oyüzden ufak yaşta cocuklarımızı lütfen biraz daha az koruyalım bırakın pis şeyleri azına soksunlar bırakın yıkamadan meyva sebze yedirin gerçekten ilerde faydasını göreceksiniz ****** bunu belli bir seviyede yapın aşırıya kaçmayın insan vucudu herzaman öğrenmeye açıktır ne kadar çok bakteri o kadar çok savunma demektir.. bunları unutmayın mantıklı dusunun zaten gerısı gelecektir..

Hakan29 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:33.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024