18-11-2011, 20:00 | #1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-03-2010
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 92
|
Tandır Çorbası
MALZEMESİ: 100 gr. kuzu eti 1 soğan 2 yemek kaşığı un 1 kase yoğurt 2 diş sarımsak 1 yumurta sarısı sıvı yağ karabiber kırmızı biber tuz maydanoz. Eti düdüklüde haşlayıp didikleyin. Kızdırılmış yağda ince kıyılmış sarımsak ve soğanı kavurup et ve etin suyu ile beraber kaynamaya bırakın.Yoğurt, yumurta, un, tuz ve baharatları beraberce çırpıp, kaynayan eti hızlı hızlı karıştırırken yavaş yavaş ekleyin. 10 dakika kadar daha kaynatıp üstünü maydanozla süsüleyin. |
21-11-2011, 19:25 | #2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2009
Şehir: manisa
Mesajlar: 107
|
Teşekkürler senemr, yarın kuzu eti alıp deneyeceğim. Leziz olacağından eminim. |
|
|