View Single Post
Eski 09-02-2012, 11:44   #802
malina
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,246
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lilium Mesajı Göster
Sayın malina,

Bu kadar soru çıkaçağını hiç düşünememiştim. Bu kadar büyütülecek bir şey yok,
Mesajım kimseye değil, kimse zan altında kalmasın, çocuklukta yaşadıklarımı öylesine yazmış bulundum. (Bir hayatın içinden gibi. )

Başlığa uygun değilse silebilirsiniz.
Nasıl öylesine yazdın?
Kendin söylemişsin: "Çok bir şey yazmaya gerekte yok aslında çocukluğumuzda yaşadıklarımdan bir örnek yazayım." diye...
Çok laftan anlamayanlara kıssadan hisse vermeye kalkmışsın.

Sorulunca birden masum çocukluk anısına mı dönüştü?


Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lilium Mesajı Göster
Hey kolin kili, sen nelere kadirmişsin nelere değermişsin de haberimiz yokmuş, sen ne cevhermişsin de biz görememişiz, bu kadar ilim bilim adamı şimdiye kadar görememiş, bir ağaçlar nete düştün altın oldun mübârek, kavgalar yarattın, kalpler kırdın, siteden arkadaşlar attırdın, kimisi de küserek gitti, ne var sende ey kaolin, gümüş desem gümüş değilsin, altın desem altın değilsin, bokunda boncuk varda biz mi göremiyoruz. Meğersem iki liralık değerin milyarlardan daha değerliymişte biz fark edemedik ay Allah

Çok bir şey yazmaya gerekte yok aslında çocukluğumuz da yaşadıklarımdan bir örnek yazayım.

Köyümüzde bir ispiyoncu ahmet vardı, bu ispiyoncu ahmet oyun esnasında yaptığımız yanlışları, hataları, ya da suçları bir şekilde öğrenir bilirdi, herhangi bir durum karşısında da bizlerle pazarlık yapardı bizlerden bir şey koparırsa açığımızı vermezdi, bazende sert kayaya çarpar bir şey koparamazdı, koparamayınca bizi ispiyon ederdi.
Bu konuya gelince, kaolin başlığı altında ne işi var?
İlgili konuya neden yazmadın?

Alıntı:
İki liralık kaolin kilinde fırtınalar koparken milyarların harcandığı (götürüldüğü) kurbağaların yüzdüğü muratlı deresi başlığına iki üç mesaj yazmakla yetinilirken açaba toplumun aldatılmasına kandırılmasına gönülleri razı olmayan kişilerin gözleri burada neden kapandı da, iki liralık kaolin kilinde bu gözler açılıp fırtınalar kopuyor, orada da hiç değilse bir rüzgar essede her şeye aynı mesafeden baksak.
Yoksa oradaki sorun halloldu mu? (inşallah hallolmuştur) kurbağaların yüzdüğü derenin dibi pırılpırıldır umarım, sazan balıkları da büyümüştür oltamızı alıp gidebilirmiyiz açaba.

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön