View Single Post
Eski 02-12-2011, 01:30   #344
Lilium
Ağaç Dostu
 
Lilium's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-05-2008
Şehir: Balıkesir Gönen
Mesajlar: 7,546
Teşekkürler Nariel, güzel kareler yakalamışsınız, bende böylesine güzel kareler yakalamak istiyordum ama sevgili mine hanımın o güzel anlatımına dalınca ben kendimden geçmişim bir de baktım ki, feribotu kaçıracağım, kendime geldiğimde de toplantıyı terk etmek zorunda kaldım, bir çok arkadaşımla tanışamadım bile, tam
bettyycim ile merhabalaştık o kadar kendilerine bir teşekkür bile edemedim, oysa ki kendilerini çok tanımak istiyordum cana yakınlığı samimiyeti içtenliği sıcaklığını daha yakından tanımak biraz olsun sohpet etmek istiyordum, olmadı inşallah bir daha ki sefere.

Ona keza tüm katılımcılarla konuşmayı kaynaşmayı çok isterdim, ama gün yetmiyor işte ağaçlar nete günler az geliyor bir daha ki toplantıları (seminerleri) haftalık mı yapsak ne yapsak, Ağaçlar net öylesine büyüdü ki, toplantıları yüz kişiyi geçiyor, hangi birbimizle konuşup tanışaçağız zaman çok kısıtlı bir kaç saatlik zaman anlayamadan uçup gidiyor.

Bir daha ki toplatıyı, ya da semineri haftalık olarak yapmayı şimdiden öneriyorum. Adı da ağaçlar net doğa severler kampı olsun.

Böylesine bir kamp hayata geçirilirse gerçekleşirse çok güzel olacağını şimdiden söyleyebilirim.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön