View Single Post
Eski 05-07-2011, 03:03   #391
Lilium
Ağaç Dostu
 
Lilium's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-05-2008
Şehir: Balıkesir Gönen
Mesajlar: 7,546
Çok yazık arkadaşlar, güzel başlayan bir başlığın ve bir bereberliğin (Ubyi) içine maddiyat çıkar hırs (vs) girdiğinde nerelere vardığını görmek bana sadece üzüntü veriyor, daha önceki mesajlarımda konunun nereye varacağını beklemeden sazan gibi atlamam bir iyi niyetimin göstergesidir, hatta bir ürünü elinizde analiz belgeleriniz yoksa bu şekilde alenen reklam ettiği için sevgili meyvelitepeyi cesaretinden dolayı kutlamıştım, bu iyi niyetle yazdıklarım bile "gayretleriniz takdire şayan" diye algılandı, özeldende kendisine tekrar iyi niyetimi gösteren mesaj attım.

Şu kadar gündür bir sürü denemeler deneyler sonun da geldi 315- 580grama ve diğer konu, kalsinemidir rafinemidire dayandı.
Yahu arkadaşlar ayıptır Ubyi ile başlayan bu güzel iş birliğine bir arkadaşımız doğal mücadele adına bir ürün çıkarmış ve bir kaç aylık bir ürün, eksikleri olabilir, bunu hep birlikte konuşarak düzeltebilirdik, bunun bu kadar reklam edip tu kaka yapılmasını ben hiç yakıştıramadığımı üzülerek belirteyim.

Yani tüm zehirleri hallettik, bir tek kaolin kilinin kalsinesindeki zehir kaldı, üstelik yeni bir heyecanla başlayan ubyi bir ürün çıkarmış ve biz bunu yerden yere vuruyoruz, yapmayın arkadaşlar bir yılan bile avına bir şans verir, Bizler de biraz zaman tanıyıp bir şans verip aramızda konuşarak bunları hep birlikte çözerdik.

Bunun yerine sevgili meyvelitepe (Bir tek ben bilirim) ürünü kötü lanse ederek aklıma en son gelen şu, kime, kimin için çalıştığını çok merak ediyorum. Normaldir çalışabilirsiniz kimse de bir şey diyemez.

Düşünüyorum da sizin reyting gibi bir şeye de ihtiyacınız yok.

O halde niye sevgili meyvelitepe?

Biraz vijdanı olan yeni çıkmış bir ya da iki aylık bir ürünü üstelik UBYİ çatısı altındaki ürünü bu kadar tu kaka adeta dalga geçercesine nişastadan örnekler vererek bu kadar küçümsemesini kınıyorum.

Olmadı sevgili meyvelitepe bu kadar yazılarınızla o kadar deneyimlerinizle , gerek sitede gerek bloğunuzdaki yazılarınızla örnek kişiliğinizle örnek teşkil ettiğinizi söylememe gerek yok sanırım.
Ama bu davranış biçiminizi hiç yakıştıramadığımı söylemeden edemeyeceğim.

Bu ürüne çok iyi bir üründür demiyorum tekrar ediyorum eksikleri vardır olabilir.
Bakınız daha önceden koyulmuş bir resim, lütfen arkadaşlar bakınız, bu şekerler giriye benziyormu?

Name:  IMAG0002%20[640x480]%20-%20Kopya.JPG
Views: 1558
Size:  56.4 KB

Yoksa şeker üretim rengi giri olmuşta ben mi körüm.

Yapmayın sevgili meyvelitepe buna el vijdan derler.

Diğer bir konu satın almış olduğunuz herhangi bir ürün sahibine "getirin analiz raporlarınızı" deme cesaretini nereden alıyorsunuz siz kim oluyorsunuz ki,
Ürünle varsa bir sorununuz alırsınız ürünü gider tahlil ettirirsiniz sonuçlar yanlışsa gerekli mercilere baş vurursunuz.

Bu analizler elinizde var olsa bile, ürünü kötü reklam etme hakkına sahip değilsiniz.

Gerek ensar bey, gerek (acemi caylak) ali beyin yerinde olsam bu kadar sakin bir şekilde izlemede kalabileceğimi hiç sanmıyorum.


Acaba diyorum bütün her şey bu cümlelerdemi gizli.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Zeytinlibahçe Mesajı Göster
Sn Meyvelitepe uzun zaman önce bazı sebeplerden dolayı Uzak bahçelerden fikir olarak değilse bile çalışmalarından ayrıldı. Bunu da çalışmaları sekteye uğratmamak için hiç bir zaman beyan etmedi, dolayısıyla oluşum içinde bir liderlik savaşının içinde olacağını sanmıyorum. Bir başka arkadaşın da olacağını sanmıyorum.

Bu oluşumun ilk tohumlarını atan kendisi,
Biri ona bir şeymi dedi? Niçin ayrıldı? Neden ayrıldı? Sebep neydi? sebep göstermiş mi? (sorma yetkim yok sadece merak ediyorum)

O tarihler bu ürün çıkarılmaya karar verildiği tarihler olmasın.

Hani diyorum, "şeytan detaylarda gizlidir" mi açaba?

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön