View Single Post
Eski 01-07-2011, 12:17   #320
malina
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,246
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ensar Mesajı Göster
Sevgili Malinanında cevaplamasını istiyeceğim bir soru.

Sun Shader ın ağaçlar nete doğa için çal'a destek kapsamında satılmasına niye ve kimler karşı çıktı? Bedelsiz dağıtrım yapılacağı söylendiğinde neden acaba aniden site çöktü ?

Tesadüf ise kuşkularımdan dolayı özür dilerim.

Sevgiyle kalın
Forumda bedelsiz dağıtım yapılacak bölüm var... Kimsenin engellenmesi de söz konusu değil.
Ücretsiz Tohum, Çelik, Fidan vs. Paylaşımı ve Takas

Doğa İçin Çal'a destek olarak satış yapmak istemeniz konusunda konuşmuştuk. Bizim hesap numaramız olursa biz satıyor gibi görüneceğiz. Satış yapıyor gibi olma durumumuz yok. Bu sorunu çözebilir miyiz araştırayım ondan sonra forumda duyururuz dememe rağmen beni beklemeden yeni konu açıp, oldu bittiye getirdiniz diye, Doğa İçin Çal'a destek olarak satış yapılmasından vazgeçtim. Zaten bu fazladan bir ayrıntıydı, sizin ürünü ücretsiz dağıtmanıza engel değil. (Bunları özel alanda görüştük zaten)

"Bedelsiz dağıtrım yapılacağı söylendiğinde neden acaba aniden site çöktü" iddiası ile ancak komik olabilir. Bundan ciddi olarak rahatsız olsam, kendi sitemi mi çökertirim, sizin üyeliğinizi mi kapatırım?

Özürünüzü kabul ediyorum

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ensar Mesajı Göster
Nasıl oluyorda bu sitede araya saati öne alınmış mesaj giriyor, ben geri zekalımıyım da sizin 19.29 da yazdığınız mesajı yok sayıp size 20.18 de aynı soruyu soracağım. Ne oluyor anlatırsanız sevinirim.

Sitede sorun yaşandığı zaman, forum saati değişiyor. Bununla ilgili üyelerden gelen düzeltme isteklerini ilgili başlıkta görebilirsiniz...

Saat bozuldu ve diyelim ki şu an 13.00 olarak görünüyor (1,2,3 nolu mesajlar yazıldı diyelim)) ama saat aslında 12.00 olsun. Saat düzeltildiğinde 13.00'e kadar yazılan tüm mesajlar (4,5,6) daha önce yazılmış gibi görünüyor. Yani sıralama 4,5,6,1,2,3 olarak görünüyor. Böyle bir duruma denk gelmiş olabilir...

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön