View Single Post
Eski 15-06-2011, 19:23   #30
s.toprak
Ağaç Dostu
 
s.toprak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-03-2009
Şehir: Ankara
Mesajlar: 238
Talking

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Dansel Mesajı Göster
1.-fırın kabına alınmadan hemen önce hamurun son hali
2.-fırında
3.fırından çıkınca
4.-aceleyle koparıldı,içine bakıldı

Dışı çok sert,ama yemesi güzeldi.İçi ekmek dinlenmediği için mi bilmiyorum,şu an biraz hamur gibi.Daha sonra kontrol edilecek.Tuzu biraz fazla gelmiş bu ölçüye.Ama oğlum çok beğendi ve kaymakla sıcak ekmeğin tadına baktı
3.- Fırından çıkınca aceleyle koparılan ekmeğin tadı özellikle güzeldir.
Yanında Tire Tulumu olursa daha güzel olur Kaşar ya da koyun veya keçi peyniri de ayni işi görür.
Elinize saplık, afiyet olsun


Düzenleyen s.toprak : 15-06-2011 saat 19:24 Neden: iyi dilekler eklendi.
s.toprak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön