View Single Post
Eski 12-06-2011, 12:28   #20
Dansel
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 01-04-2011
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 345
Evde ekmek yapımıyla iki gündür haşır neşir oldum.Dün hızımı alamayıp ekşi mayamı hazırladım.Hızımı alamamış olmalıyım ki bir de yoğurmadan yapılan ekmeği deneyeyim dedim,hemen onu da hazırladım.Saat 22 gibiydi.Fakat 18 saat baklemedim.Sabah baktığımda kabarcıklar oluşmuştu.13.30 gibi unlanmış tezgaha döktüm.Birkaç defa katladım ve üstünü örtüp 15 dakika beklemeye aldım.Şu anda beklemedeyim,gelişmeleri yazacağım.Umarım başarılı olurum

Dansel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön