Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi soberman
Organik unla, organik diye satılan unla, piyasalardaki belli başlı markalarla, markası olamyan yöresel unlarla, organik diye satılmayan ama gerçekten doğal olan has unlarla hepsiyle denemelerimiz oldu. Sadece organik un olarak sınırlandırmadık. Bunun da muhtelif sebepleri var. Hatta son zamanlarda marka vermemeye çalışıyoruz.
Evimizde kendimize yaptığımız ve tarifini siteye koymadığımız ekmekleri has unla yapıyoruz, bunlar işlenmesi zor ve her yerde bulunamayan türden unlar. Tarifleri bunlarla sınırlamak uygulayıcılar için engel olabiliyor malum.
Önerileriniz için teşekkür ediyor, devamını bekliyorum.
|
Bu gün karadeğirmen unu elimize ulaştı. Akşam eve gidildiğinde ilk testten geçecek. Umarız yüksek besin değerli unu, kalitesi yüksek, yenebilir bir ekmek haline getirebiliriz