Konu: Salyangoz
View Single Post
Eski 20-04-2010, 15:29   #82
Lilium
Ağaç Dostu
 
Lilium's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-05-2008
Şehir: Balıkesir Gönen
Mesajlar: 7,546
Sayın epsody, bakıyorum da bir çok mesajında hep yanlış anlaşılmalara düzeltme cevapları veriyorsunuz, neden yanlış anlaşılıyorum diye hiç düşünüyormusunuz.

Nedenini ben söyleyim.

Sadece akademisyen bir hoca gibi talebelerine ders verir gibi uzun uzadıya ders satini bitirmek için konuşuyor konuşuyorsunuz,
Alıntı:
Arkadaşlar, uygulayacağımız yöntemlerde toprağımıza ve içindeki canlıların hayrına olacak katkıları toprağın yapısındaki değişiklikleri takip ederek içindeki canlıların yaşam dengelerini bozmamaya özen göstererek, zararlı seviyeye gelmiş olanların karşılarına onların doğal düşmanlarının çoğalmalarını sağlıyarak, bahçemizdeki zararlarını azaltarak bertafını sağlama yoluna gidebiliriz.
Nasıl gideceğiz, ne yaparak gideceğiz, sizin böyle bir çalışmanız ve ya başarmışlığınız varmı? varsa onlardan söz edin, siz bu dengeyi en azından bahçenizde kurabildiniz mi? Faydalı böçekleri üretim çoğaltabildiniz mi? Ne kadar başarılı oldunuz?

Kitaptan okurcasına ders vermekle olmuyor.

Siz nükleer santrallerini fabrika bacalarını zehirli atıkları kimyasalları es geçin saksısındaki bir çiçeğini korumak için konan zımpara kağıdını vay efendim.
Alıntı:
zımpara kağıtlarının güneşin ışılarını engelliyerek foto sentezden sağlanan enerjiden toprağınızın nasibini engellediğinizin farkında değilsiniz herhalde.
Yani bütün herşeyi hallettik oraya koyacağımız bir zımpara parçası sorun teşkil ediyor.
Kusura bakmayın ama bazan herkesin sinirlerini alt üst ediyorsunuz. Siz ısrarla hem üslubunuzu değiştirmeyip, hem de paylaşım yerine dayatma yapıyorsunuz.

Bu uslupla yararlı olacağınız konularda da yararlı olamıyorsunuz.

DOST ACI SÖYLER AMA DOĞRUYU SÖYLER.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön