Konu: Sokak iti
View Single Post
Eski 24-03-2010, 12:42   #17
Cumhur Tonba
Ağaç Dostu
 
Cumhur Tonba's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-07-2008
Şehir: EDİRNE-ANTALYA
Mesajlar: 11,420
Umarım bu şekilde daha rahat okursunuz. Yazı düzeltmek yazmaktan daha da zormuş. Köpekleri ve hale hele sokak köpeklerini çok severim. Bu yüzden hikaye çok hoşuma gitti. Rahat okunabilir hale getirmeye çalıştım. Sayın uemmue inşallah bana kızmaz.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi uemmue Mesajı Göster
Keşke bütün sokak köpekleri bizim sahiplendigimiz köpek gibi şanslı olabilse,
Biz 2007 de bir kangal aldık. Daha bebekti bize geldiginde ve3-4 aylıktı.Adını dost koyduk bize dost olsun diye. Oldu da. Çocuklarımızdan sonra oda bize bir evlat oldu. Dost ile 3 oldu çoçuklarımız.Çocuklar yurt dısında, yanımızda bir dostumuz var. Çok ta kıskançtır kendisi. Sokak köpeklerine pişirdiğimiz çorba ve makarnaları fark edince tavır yapmaya basladi bizde gizli bakmaya başladık.

Sokaktaki çocuklara gelelim. 2009 mart ayında eşim dostu dolaştırmaya çıktı. Ben o aksam Çıkamadım. Misafirimiz var diye eve geldiginde kücük bir köpek bulduğunu söyledi ama araba çarpmış dedi. Hemen karnını doyurduk ve ona evimizin karşısındaki boş arazide yatacak yer ayarladık. Sabah yanına gidince onun hamile oldugunu söyledim ve kimse bana inanmadi. Eşimle karar verdik ona da dost kabul ederse sahiplenecegiz diye. Hemen bir tasma taktık belediye götürmesin diye adını da Zilli koydum. Kendini toparlayınca gece gündüz bizimle yürüyüslere gelmeye basladı ama hareketlerinden ben hamile diye idda ettim ama eşim yine degildir dedi ve nisan 15 de zilli ortalıktan kayboldu.

Biz henen insan olarak sahibini bulup gitmistir dedik üzüldük ama o mutlu ise olsun dedik. 18 nisan 2009 sabahi Zilli bizim kapıda havliyor, çıktık ve beni yanına çagırıyor anlamadim ama o anlatmakta israr etti ve anlattı bana. Bakıyor yürüyor peşinden gidersem ilerliyor ben durunca gitmiyor neyse gittim peşinden ve beni bebegine götürdü. Evin karşısındaki bos arsaya. Beni bekci olarak götürdü oraya ve o Zilli kizim WC ye gitti bende bebegi bekledim sonraki günlede bizim evde kendisini besledik oda gitti bebege süt verdi torunu komsumuz aldi tabi 4 aylik olunca bizde Zilliyi kısırlaştırdık. Ona bir kulübe yaptık. Dost ta tuhaf ama onu sahiplendi simdi Oglumuz Dost ve kizimiz zilli ile beraber keyifli anlar yaşıyoruz. Demem o ki imkanınız varsa ve bir sokak köpegi peşinizden geliyorsa ona yardım edin. Benim su anda sokakta 1 anne ve 2 bebegi var. Zilli ısırmaya kalkıyor ama karınlarını doyurmak ta hoş. Bekliyorlar her sabah yemek gelecek diye. Bu arada Zilli de Border Collie cinsi çıktı

Cumhur Tonba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön