View Single Post
Eski 21-01-2010, 02:05   #49
Halil Önen
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 18-01-2009
Şehir: izmir/aliağa
Mesajlar: 5,567
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Savaş Mesajı Göster
Halil bey,

sanki bir mutfakta hassas oranlarla eşsiz bir kek yapar gibi anlatmışsınız EM uygulamalarını. Tebrikler ve teşekkürler. Bu arada, Bukaşi kovalarındaki uygulamayı da bir tarif edebilir misiniz?
Saygılarımla.
Anladım.

Yok, EM uygulamalarını tarlada yapacağım ve başladım.

Ancak gerçekten mutfak hassas bir yer. Hem de kadınların en hasas oldukları iki mevziden biri. Ve elbette onların onayı gerekli. Zira bu işin içinde çümle alem de var. Rezil olmamak gerek.

Yani başarısız olursam bütün proje çöker.

Deneme başladı. Fotoğraflıyorum. Şimdilik iyi gidiyor. Mutfakta hatta apartmanda sirke kokusu yok. Kovalar iyi görünüyor.

Gübre yapımı için apartmanın çöp ihalesini bile alabilirim. Şimdiden ortaklık teklif edenler bile var.

Yani açıkcası mutfak işi tarla işine benzemiyor. Bir deneyeyim, olumsuzluklar varsa göreyim, hatalarımı bileyim sonra fotoğrafla anlatacağım.

Halil Önen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön