View Single Post
Eski 24-09-2009, 10:47   #112
malina
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,246
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi afitap Mesajı Göster
buyuk harf yerine kucuk harf yazıldıgında anlam degişmez ben nokta ve buyuk harf kullanmadım ama gayet net anlasıldıgımı dusunuyorum
Tekrar başa dönüyorum ama madem başladık, burayı okuyan sizin gibi düşünen diğer arkadaşlar için de söylemem gerek.

Sadece anlamak yeterse, aşağıdaki metni de küçük bir zorlamayla anlarsınız. Sesli harflerin yazısı fazla onları kullanmasak da olur, diyebilir miyiz?

o, ö, e, ı (silindi)

a, i, u, ü (kaldı)

agaclar.net Forum Kuralları'ndan alıntı

Alıntı:
Arama yapmadan, sru srmayn

Ytrli arama yapmadan, sru srulmamaldr. İlgilndiğiniz knu için yazlmş yazlar kumalsnz. Bunlar, üylrin yazdklar msajlarn için dağlmş labilir. kuyup grkn bilgiyi almak yrin, birilrinin sizin için ztlmsini bklmmlisiniz. Bu tür durumlarda cvap alma ihtimaliniz düşr. Yni knu açarak srduysanz, uyarya grk kalmakszn ski knu il birlştirilir ya da silinir.

Arama yapmadan yni knu açmayn

Sru, bu amaçla açlmş knu altnda srulmal v cvaplanmaldr. Ayn knu için birbirin yakn içrikli çk sayda başlk açlmamaldr. Yanlş yrd bulunan yazlar, lmas grkn knuya, ayr bir uyarya grk kalmakszn taşnr ya da silinir.

Agaclar.nt frumu ilgilndirmyn alanlarda yni knu açmayn

Hr knu hr frumda knuşulmaz. Buna zn gstrin. Bu tür yazlar ayr bir uyarya grk kalmakszn silinir.

Hr knuyu, ilgili başlk altnda dvam ttirin

Sru v cvap nitliğindki msajlar, knu için açlmş başlkta yr almaldr. Aklnza gln yrd, aklnza gln içrikt yazmamalsnz. Bu, daha snra bilgilrdn yararlanacak lanlarn işini zrlaştrr. Bu ndnl knu dş yazşmalar silinir.

Bir sruyu tk yrd srun

Bir sruyu birdn çk blümd tkrar tkrar srmak, bir duyuruyu birdn çk yrd yazmak, iki ayr knudaki sruyu tk bir başlkta srmak ya da çk gniş kapsaml larak srmak yanlştr. Srulara acil cvaplar istnmmlidir.

Knu başlğn yazarkn dikkat din

Yni knu başlğ, knu içriğin uygun yazlmaldr. "mrhaba", "Acil salya lazm, yardm din ", "Tkrar sylüyrum, cvap vrin", "Cvap alamadm, cvap vrin", "Hy rada kims yk mu", "hlp", "nmliiii!!!!", "lütfnn" vs. biçimind srarsanz cvap alamazsnz. İçrikl uyumlu lmayan başlklar ayr bir uyarya grk kalmakszn dğiştirilir ya da silinir.

Yani kurallara uymamanın sınırı nerede olacak?

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön