View Single Post
Eski 23-09-2009, 19:10   #84
malina
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,246
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi afitap Mesajı Göster
Yani bu durumda dilbilgisi iyi olmayan insanların çiçeklere ilgi duysa bile bu sitedeki insanların arasına girme hakkı yoktur. Bunu mu anlamamız gerekiyor, yoksa ben mi yanlıs anlamısım?
Çiçeklerle, ağaçlarla, otlarla, böceklerle aranız iyi olabilir. Bu site ilgi alanları böyle olan insanların bir arada olabilmelerini amaçlıyor.

Forumlarda iletişim biçimi yazılı olmak zorunda. Ne kadar az yazım yanlışı yaparsak o kadar iyi... Konu gereği oldukça fazla Latince kelime var. Türkçe yazarken çok sık imla hatası yapan birinin yazdığı bilgilere ne kadar güveneceğiz?

Böyle yazılar mı okumak istiyorsunuz?

Alıntı:
şey ben patatesi suda pişiriyorum sonra kabuklarını soyup ona veriom.ama tuz koymuom.bunu bir sitede okumıuştum ishalli kuşlara iyi ğelirmiş.ben 2 ğündür deniyom biraz iyi geldi.şimdi benim ğözimi korkutan şey şu benim arkadaşım bi tane yavru muhabbt kuşu aldı,2 gün falan oldu ve bu kuş ilk önce kırmızı bok yapmaya başlamış sonra ishal olmuş.veterinere ğötürdüler veterinerde ilaç vermiş kuşu 1,2 gün içerisinde öldü.o ilcı arkadaşım bana verdi ama ben almadım.bişi olu die.zaten bzim kuş ben bir kere altını temizlerken dışarı kaçtı.dışarda karga onu ğördü ağzına aldı.biz kargaya birşey attık,kargada biz<im kuşda o sırada kurtuldu.Allah'ıma şükürler olsun ki.annem ğitti kuşumuzu ğetirdi.o ğünden bu yana veterinere ğötüremedim çok işim vardı başımı kaldırmaya vakit yoktu.şimdi kuşumu götürücem ve ona çekap yaptırcam sizce çekap fiyatı ne kadardır?kuşuma bir şey olcak die çok korkuyorum.onu çok seviyorum.acil cevap lütfenn!!!!:S
"Çiçeklerle ilgilenen insanlar, cahildir, yazmayı bile bilmez; o nedenle yazarken biraz özen göstermelerini beklemek, çok ağır bir istektir" demediğinizi umarım.

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön