View Single Post
Eski 24-08-2009, 10:14   #4
Oğuz Karsan
Ağaç Dostu
 
Oğuz Karsan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-12-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 1,085
Merhaba.

Sn. k0900, Turizm yatırımcılarına sunulan Orman arazisinin resmini koyduğunuz için teşekkür ederim.

Yer orası ancak, resimde görünen yer sea garden'ın village kısmı. Biraz daha uzaktan alabilirseniz resmin sağında bir koy daha olacak orası da Sea Garden'ın otel kısmı. Ayrıca aynı yarımadanın daha sağında bir tesis daha var orası da Valtur isimli bir başka tesis.

Yani üç parmağınız gibi bir yarımada orası. Ayrıca baştan itibaren sayarsak, insanların para vermeden veya üye olmadan içeri giremediği sadece tekne ile gidilebilen 4 adet dünya güzeli koy da var.

Konuk olarak kalabildiğim tesiste yok yok. Herşey düşünülmüş. Su kayağı, Çim hokeyi, Basket, Volaybol, Tenis,Disko, Açık ve kapalı havuzlar, dalış okulu,Yelken faliyetleri ve aklımın ermediği daha nice faliyet.

Yabancıları takdir etmemek haksızlık olur. Ormanlık alana çok az zarar vererek azami çıkar sağlamayı iyi beceriyorlar. Bir husus da şu Heryer Yangın vanaları ve muslukları ile dolu. En ücra köşelere bile tatlı su akan çeşme ve duş koyabilmişler helal olsun.

Turist gelsin de nasıl gelirse gelsin mantığı ile yabancı turizm yatırımcılarına kayıtsız şartsız sunduğumuz bu doğa harikası yerlere biz neden sahip çıkamıyoruz.

Arazisinde bir iki Çam Ağacının yetişmesine izin veren köylü vatandaşımıza dava açıp yıllarca mahkemelerde süründüren zihniyet acaba neyin karşılığında bu orman talanına göz yumabiliyor?

Saygılar


Düzenleyen Oğuz Karsan : 24-08-2009 saat 10:18 Neden: İlave
Oğuz Karsan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön