View Single Post
Eski 15-06-2009, 13:19   #152
Lilium
Ağaç Dostu
 
Lilium's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-05-2008
Şehir: Balıkesir Gönen
Mesajlar: 7,546
Malina ya katılıyorum, toprağınız çok güzel o toprağın kıymetini bilin, dediği gibi toprak gübresiz, cıvar yakın yerlerde hayvancılık yapan birileri mutlaka vardır, biraz araştırma ile bulunabilir, bir kaç kamyon hayvan gübresi orayı mükemmel yapar, bu işi bir kişi yapabilir, biraz araştırma ile gübreyi bulmak maliyetini tespit etmek ve bu maliyeti üyeler kendi aralarında paylaşmak.

Bahçesi olmıyanlar için çok güzel bir şey hobi bahçesi, belki maliyetli maliyeti biraz fazla olabilir, ama ne yediğinizi bilirsiniz, çarşıdan manavdan aldıklarınızı ben çok iyi bildiğim için, sizlerin kullanımına açılmış bu hobi bahçesinin değerini kıymetini çok iyi bilin, ayrıca ağaçlar net'e yakışır olması gerektiğini hiç unutmıyalım.

Doğa severlilik bir çiçeğe, bir böceğe, ay canım cicim kıyamam ne kadar güzel demekle olmuyor, Ojeli ellerde bir gül bir çiçek daha güzel durabilir, ama o ojeli eller bir gülü bir çiçeği de yetiştirebilmeli o toprağı karıştırabilmeli o çapayı tutabilmeli, Beyaz spor ayakkabılarla, rukan ayakkabılarla bahçede fotoğraf çektirmek le, canım cicim kıyamam demek, abesle iştigaldir.

Şimdi biri çıkıp yok ben öyle yapmıyorum deyip bir çok şey söyliyebilir. Ben kişiye bir şey söylemiyorum, genel olarak bahçeye bakarak bir şeyler söylemeye çalıştım. Şehirde katlarda bahçesi olmıyanlar buranın kıymetini bilsin.

Herkese kolay gelsin,

Hobi bahçesini yemyeşin görmek istiyen forum kişisi.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön