View Single Post
Eski 02-05-2009, 23:23   #1
dkp
Ağaç Dostu
 
dkp's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-06-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 1,513
Isırgan-Arapsaçı-Ispanak-Taze soğan (Fırında Çırtma)

Kullanılan malzemeler.
Büyük bir demet ısırgan, 0,5 kg ıspanak, 0,5 kg taze soğan, 250 grm arapsaçı.
Bulamaç için; zeytinyağı, un, tuz, su

Büyük bir demet ısırganın yanlızca filiz kısımlarını bir kaba hazırlıyoruz.
Ispanakların yanlızca yapraklarını hazırlıyoruz.
Arapsaçının genç sürgünlerini hazırlıyoruz.
Tazesoğanların yeşil kısımlarını hazırlıyoruz.
Hazırlanan malzemelerimizi mükemmel bir şekilde yıkıyoruz.(çok önemli)

Eklenen Resimler
 

Düzenleyen dkp : 21-10-2009 saat 20:34 Neden: Başlık değiştirme
dkp Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön