View Single Post
Eski 07-07-2006, 09:34   #14
malina
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,246
Dış çephe boyaları işe yarayabilir mi?




Yeni nesil silikon emülsiyon esaslı, mat yapı son kat dış cephe boyasıdır. Amphisilanın yeni labirent dokusu sayesinde duvardaki nem kolayca dışarı atılır ve böylece boyanın dökülmesi tamamen engellenmiş olur. Ağır iklim şartlarına karşı geliştirilen silikon-bağlayıcı-dolgu-pigment sistemi sayesinde boya yüzeyle tamamen bütünleşir ve uzun yıllar dayanıklı kalır. Nanometrik boyutta işlenmiş pigmentler sayesinde oluşturulan fotokatalitik merkezler, yüzeyde biriken kirleri okside ederek parçalar ve yüzeyin temiz kalmasını sağlar. Silikon esaslı bağlayıcı sistemi ve nanoteknolojik pigmentler ile yüksek UV direnci sağlanır, renklerin solması engellenir.




Akrilik kopolimer emülsiyon esaslı, silikonlu, mat yapı son kat dış cephe boyasıdır.

Hidrofobik bağlayıcı yapısı ve silikondan elde edilen avantajları ideal şekilde birleştirerek, dış cephede ihtiyaç duyulan özellikleri tek başına bünyesinde barındırır. Silikonun özelliklerini optimum oranda yansıtır, böylece iyi nefes alma ve su iticilik özelliklerini bir arada sunar. Silikonun özellikleri sayesinde yüzeylerin daha az ıslanması ve daha çabuk kuruması sağlanmıştır, böylece boyanın yüzeyden soyulup dökülmesi, çatlaması ve kabarması engellenmiştir. Mükemmel örtme gücüne sahip Muresko Silakril, yapısında kullanılan pigmentler sayesinde yüksek UV direncine sahiptir. Uygulandığı yüzeylere üstün aderans gücüyle çok iyi tutunur. Yayılma özelliğinden dolayı kolay sürülür. Zaman ve işçilikten tasarruf sağlar.






Mineral yüzeyler üzerine, mat görünümlü kort ve zemin boyası
Su bazlı, sentetik reçine esaslı, mat görünümlü kort ve zemin boyasıdır.

Uygulanacak Yüzeyler:
Mineral esaslı, beton yüzeyler üzerinde yaya trafiğine açık stok depoları, giriş, koridor ve hollerde kullanıldığı gibi tenis kortları üzerinde de güvenle uygulayabileceğiniz boyadır.

http://www.betek.com.tr/02/urunler/02_01a.html

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön