View Single Post
Eski 19-08-2008, 19:15   #48
malina
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,246
Doğa uyanıyor [Mart 2008]

Ödül seçiminizi yazmamışsınız

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nevsune Mesajı Göster
Sevgili Limon, diğer kazanan arkadaşların da ödüllerini bildirmelerini bekliyorum.

Son hatırlatma: Eski Ödüller / Eski Sponsorlar

Bu günden sonra istek yapacak arkadaşların haklarını kaybedeceklerini üzülerek bildirmek durumundayım.

Ahşap Evler [Nisan 2008]

Ödül seçiminizi yazmamışsınız

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Dev Sekoya Mesajı Göster
arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum...
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nevsune Mesajı Göster
son hatırlatma

Fotoğraf yarışmamızın kurallarına göre; kazanan arkadaşlar her ayın 10'u saat 24.00'e kadar istedikleri ödülü bu başlığa, gönderi bilgilerini ise yarisma@agaclar.net e-posta adresine bildirmek durumundadırlar. Günü geçtiğinde ödül hakları ne yazık ki kaybolacaktır.

Nisan 2008 fotoğraf yarışmasını kazanan arkadaşlardan ödüllerini belirleyip bu başlığa yazmalarını ve gönderi bilgilerini e-postayla bildirmelerini son kez hatırlatalım dedik
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
5 arkadaştan tümü buraya yazmış. Sadece 2 kişi ödülünü seçmiş. Demek ki diğerleri ödülleri ne kendi adlarına almak istiyor, ne de seçtiği armağını alıp başka birine armağan etmek...

Bu bir süredir devam ediyor.

O zaman ödülleri iptal edebiliriz. Sponsorları razı et, her ay eposta ile ödül bildir, telefonla teyid al, gittiğini kontrol et gibi çalışmalara; "kazananların peşinden ödüllerini seçmeleri için koş" durumu da eklenince, uğraşmaya değmeyen bir etkinlik gibi görünüyor...
Sunucu değişikliği sırasında eposta adresi de değişti. Bu karışıklık bizim suçumuz.

Ama yarışmanın en önemli kurallarından biri de seçilen ödülün foruma yazılmasıdır.
Bu durum açıkça yazılmasına rağmen neden bu kurala uymadığınızı söyler misiniz? Yazmış olsaydınız, eposta adresi sorunu olduğunu sizden önce biz farkederdik. Ödülünüzü seçmişsiniz ama adresiniz gelmedi derdik. Hatta adresiniz zaten bir önceki yarışmadan elimizde olduğu için, bunu bile dememize gerek kalmazdı. Gönderirdik.

Foruma yazılmadığı zaman, (ödülü seçme konusunda aşağıda yazılmış sorunlar dışında) kazanan arkadaş ödülünü istiyor mu sorusuna bile cevap veremiyoruz. Çünkü hem yarışmaya katılıp, kazanıp ama ödül almak için ne foruma yazan ne eposta gönderen arkadaşlar da var. Nasıl bileceğiz?

Foruma yazma konusunda tabaktaki şeker örneklerini vermiş, başlangıçta şekerlik içinde şeker resimleri bile ekleyip, sonra "bu kadarı da ayıp artık" deyip silmiş birisi olarak, şaşkınlık ve umutsuzluk içindeyim.

Ne diyeyim; 3-5 kuralı bile, doğru düzgün iletmeyi becerememiş biriyim...

agaclar.net yarışma kuralları


Alıntı:
» Yarışmayı kazandıkları duyurulan kişiler, sonuçlar açıklandıktan sonraki 5 gün içinde teslimat posta adreslerini yarisma@agaclar.net göndermekle yükümlüdürler. Her ayın 10. günü saat 24'ten sonra yapılan başvurular geçersiz olacaktır. Ödülün elinize geçmemesi halinde, bir sonraki ayın 1 ve 5. günleri arası, durumu epostayla ya da katıldığınız yarışmanın bulunduğu başlığa yazabilirsiniz. Diğer zamanlarda yapılacak başvurular geçerli olmayacaktır.

» Yarışmayı kazandıkları duyurulan kişiler, seçtikleri ödülü forumda, ilgili yarışmaya ait konuya yazmakla yükümdürler.

Her sponsor bir kişiye ödül vereceği için, daha önce başkası tarafından talep edilmiş ödülleri tekrar seçilemez. Henüz seçilmemişlerden biri seçilmelidir.
Ödüller / Sponsorlar

Alıntı:
Her Sponsor, her ay, sadece bir yarışmacıya ödül vermektedir. (FFC 3 ödül veriyor)

Size uzatılan bir tabak şeker içinden bir tanesini seçtiğinizi düşünün
Bir arkadaşınız bir şekeri aldıysa, siz ancak geri kalanlardan birini alabilirsiniz.

- Ödül kazanan arkadaşlar; yarışmayla ilgili başlık altında, seçtiğiniz sponsoru yazmalısınız.

- İlk yazan hak kazanır. Daha sonra seçim yapacak olanlar, geri kalanlardan ödül seçmek durumundadır.
Alıntı:
Ödülün elinize geçmemesi halinde, bir sonraki ayın 1 ve 5. günleri arası, durumu epostayla ya da katıldığınız yarışmanın bulunduğu başlığa yazabilirsiniz. Diğer zamanlarda yapılacak başvurular geçerli olmayacaktır.
Kaç ay sonra, ilgisiz bir yarışma altında bunları yazışıyoruz...

Yarın sponsorla bağlantı kuracağım, bu kadar gecikmeyi onaylarsa iletilmesini sağlayacağım. Tekrar bir yarışmaya girer ve kazanırsanız; seçiminizi forumda yapmazsanız, ödülünüzün iptal edileceğini de söylemiş olayım...

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön