Konu: Vyssera
View Single Post
Eski 15-05-2008, 22:14   #5
vyssera
Ağaç Dostu
 
vyssera's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-02-2007
Şehir: Trabzon
Mesajlar: 1,801
Merhaba arkadaşlar, benim yazım yayınlandığında konu sadece okunabilir nitelikteydi, cevap yazılamıyordu. Bundan dolayı ben de çok sık bakmıyordum, bugün yeni yazılara bakarken sizin yorumlarınızı gördüm

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi caretta Mesajı Göster
Sorduğum soruları sabırla cevaplayan ve saksıda peyzaj çalışmalarını gıptayla izlediğim Vyssera 'ya yeni çalışmalarında başarılar diliyorum..
Teşekkür ederim Caretta, bu tür çalışmalara yerim ve imkanım oldukça devam etmek istiyorum, sizin bu konuya ilginiz de sanırım, güzel çalışmalar ortaya çıkmasını sağlayacak.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi uzman16 Mesajı Göster
"İçimizden Biri" köşesi yayınlanmaya Vyessera ile başlamıştı. Yorum yazabileceğimizi bilmiyordum. Sonraki 1-2 üyemizin tanıtımında da buradaki tutukluğumuz sürdü. Sonradan açıkdık, herkese yazılar yazdık, ama geçmişe dönmedik. Bu eksiği gidermek gerek.

Sevgili Vyssera,

Sizin bonsai başlığında tanıdım. Bonsai konusundaki yeteneğiniz karşısında şapka çıkarmamak mümkün değil... Eğitiminiz, kişiliğiniz ile örnek arkadaşlarımızdan birisiniz. Doğaya olan tutkunuz ise tüm yazılarınızda görülüyor.
Hayatınızdan bonsai eksik olmasın, Ali Bey'in izinde çok başarılı olmanız dileğiyle.
Sevgili Uzman16,

Kısa zamanda güzel bir başlangıç yaptınız, bizler bu forumda gözümüzü açıp, devamlılığı koruyabilen üyeleriz, bu bakımdan birbirimize benziyoruz. Bu sanatta beraber ilerlemeye ve güzel eserler oluşturmaya devam etmeyi dilerim. Çok naziksiniz teşekkür ederim, sevgiler.


Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi M.Sema Mesajı Göster
Sn Vyssera, sizi de tanıdığım için çok mutluyum. En çok sevdiğim bölgenin insanı olarak size de sevdiğiniz ağaçlar kadar uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum.

Çok teşekkür ederim Sevgili M.Sema,

İyi dilekleriniz hepimiz için geçerli olsun. Doğayı seven iyi kalpli kişilere selamlar, sevgiler.

vyssera Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön