![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-08-2013
|
![]() Bende az önce paketimi aldım. TCM, birnefestoprak, ilknur, kerkenez, İsmail Kuzucu, Atılgan, oz26 beni çok ama çok mutlu ettiniz. Tüm paylaşımcılara ve süreçte emeği olanlara teşekkür ederim. bereketli bir yıl dilerim (kargo ücretli teslim aldım) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-09-2015
|
![]() Arkadaşlar benim tohumlarım da iki saat önce geldi. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ellerinizi sağlık, paketleme sistemine bayıldım. Yalnız bir iki çeşit eksik gelmiş, zannedersem fazla talepten dolayı yetmemiştir. Hepimize bereketli olsun. Ben çok mutluyum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
agaclar.net
|
Ödemeli gönderilmesine rağmen, bir epey ücret alınmayan kargo var görünüyor ![]() Şu iş bir bitsin, durum kesinleşsin; geri dönüp ücret istemezlerse Yurtiçi Kargo'ya sponsorlukları(!) için teşekkür mektubu yazalım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2006
|
Tohumları bir saat önce teslim aldım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-11-2015
|
Tohumları saat 16:00 da teslim aldım özenle hazırlanmış. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık, böyle güzel bir etkinliğe ilk defa istekli olarak katıldım ve sonuç mükemmel umarım seneye paylaşımcı olarak katılmak nasip olur. Tekrardan ellerinize saglık arkadaslar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-02-2015
|
Herkesin kargosu gelmiş ne güzel herkes mutlu bende tüm gün evde beklememe rağmen kargom gelmedi... Umarım yarın gelir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-02-2015
|
Kargo az önce elime ulaştı. Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-04-2013
|
Bu akşam tohumlarımı kargodan teslim aldım.Özveri ile çalışan bütün arkadaşlara saygı ve sevgiler.İnşallah seneye bende tohum katsında bulunacağım.Herkese iyi çalışmalar . |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-01-2013
|
Yurtici benimkine de sponsor olmus. Site guvenligine birakmislar. Tohum poşetleri ile muhabbetteyim su an. Bir yandan da sn. Bahcedenn in gonderdigi koca paket kara barut gundondunun cazibesine kapilmamaya calisiyorum ![]() Tum paylasimcilara ve organizasyon uyelerine cok tesekkurler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-04-2013
|
Bu akşam tohumlarımı kargodan teslim aldım.Özveri ile çalışan bütün arkadaşlara saygı ve sevgiler.İnşallah seneye bende tohum katsında bulunacağım.Herkese iyi çalışmalar . |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Evden yeni çıkmıştım bir telefon. Araba kullanıyorum açamadım. ısrarla arıyor durdum açtım. Arayan yurtiçi kargo görevlisi. Siz sanırım yeni çıktınız evden yetişemedik. Verandaya bırakın dedim. Ödemesi var dediler. Nereden gelmiş dedim. Duyunca hemen geri döndüm. Çok mutlu oldum tabi.Yurtiçi kargo personeline çok teşekkür ederim. Teşekkür için kendi sayfalarınıda yazıcam. Bütün arkadaşlarıma ve emeği geçen herkes çok teşekkür ederim. Elleriniz dert görmesin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-03-2014
|
Kargodan bugün akşam üstü ben de teslim aldım. Yurtiçi bana da sponsor olmuş, sağolsun.. ![]() Seneye biz de göndeririz inşallah. Hiç karşılık beklemeden emeği geçenlere sonsuuuz teşekkürler... |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2013
|
Benimde kargom elime ulaştı.Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.Tüm katılımcılar iyi günlerde yetiştirip ürünlerini verimli alsınlar.Çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-02-2009
|
Bugün eve geldiğimde tohumlar gelmiş. Çok ciddi şekilde emek verilmiş. Profesyonelce paketlenen tohumlar resmen insana gülümsüyorlar. ![]() Emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-11-2007
|
Kargom geldi. Emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-11-2011
|
Benim kargom henüz gelmedi,yurt içi kargodan mesaj da gelmedi herhalde mesaj çekerlerdi değil mi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-10-2015
|
Emeği geçen herkese teşekkür ederim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-02-2009
|
Bugün kargo gelmiş. Emeği geçen tüm arkadaşlara ve ağaçlar.net ailesine çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2013
|
Benim kargo da ogleden sonra gelmis Ucret istememis kargocu Herkese tekrar tesekkurler |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-09-2015
|
Emeği geçen herkese çok teşekkürler. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-12-2015
|
Merhaba Benim tohumlarımda bu gün geldi. Paketler özenle hazırlanmış. Umarım önümüzdeki yıl bende paylaşımda bulunur tohumların daha çok kişiye ulaşmasına katkıda bulunmuş olurum. TCM, birnefestoprak, pares, telato, Akçabardak, Sakagun, torkullu, Seabert74, Esgül73. beni çok ama çok mutlu ettiniz. Tüm paylaşımcılara ve süreçte emeği olanlara zamanlarını ayırdıkları için teşekkür ederim. Hepimize bereketli bir yıl olması dileğiyle. (kargo benden ücret talep etmedi.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 31-07-2015
|
Başta bu güzel organizasyonu düzenleyenler ve destekleyenler olmak üzere; Sayın; olmez //birnefestoprak//telato//akçabardak//aleydi//TCM//taşlıbahçe//bahcedenn//oz26// sevoş//İsmailKuzucu//malbman Hepinize çok teşekkür ederim,ellerinize emeklerinize sağlık, Tohumları aldığımıza göre şimdiki hedefimiz elimize ulaşan değerli tohumları önümüzdeki sene yeni emanetçilerine kavuşturmaya çalışmak ![]() Saygılar; Deniz59 |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-11-2008
|
kargom öğlen civarı işyerinde arkadaşa teslim edilmiş. ücret istenilmemiş. tohum gönderen ve gönderemeyen, dağıtım işinde emeği geçen; bağış işinde parasını esirgemeyen tüm forumseverlere candan teşekkürler..... hakkınızı helal edin...... önümüzdeki yıl etkinliğe daha aktif katılmak umudu ile............ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Ağaç Dostu
|
Bu etkinliğin bir çok güzelliği var ama en heyecanlı kısmı kargonun gelmesi. Şubeden aldığım paketi eve gelir gelmez heyecanla açtık. Akşam yemeğinden sonra seyrine vara vara tekrar baktık. Yurtiçi Kargo bize sponsor olmamış, diğer arkadaşları kıskanarak ![]() ![]() Hepinize çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-02-2011
|
Tohumlar elime ulaştı. Tohum paylaşan ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-04-2012
|
Dün kargom geldi emegi geçen arkadaşlara teşekkürler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-07-2015
|
Tohumlarım dün gelmiş. Bu sabah elime geçti. Arkadaşlar kargo ödememiş. Tohum gönderen MeyveliTepe; Oz26; İsmail Kuzucu; S.Durul; Bahcedenn; Telato; Esgül73; Kader bpkp; Taşlıbahce; TCM; Akcabardak; Torkulu ve bu etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Mutlu ve verimli bir yıl dilerim. |
![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|