View Single Post
Eski 07-12-2007, 18:38   #13
kuru.umit
Ağaç Dostu
 
kuru.umit's Avatar
 
Giriş Tarihi: 27-05-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 712
Küba:Fakir ama mutlu insanlar ülkesi-Havana dışı Küba(Ancor-Escambay Dağları)

Sevgili sanal gezginler,
Bugün Küba gezisinin Ancor yarımadasında kaldığımız ve buradan hareketle Escambay dağlarında, doğanında tam da göbeğine yaptığımız geziden bahsedeceğim.
Daha evvelden de anlattığım gibi Ancor yarımadası sadece turistlerin yararlandığı bir tatil köyü. Tatil köyü dediysek, lüks yok tabii ki. Burada, mercan adaları arasında bol bol yüzme ve istirahat var. Trinidad’a da buradan gidip geldik ama o tamamen ayrı bir başlık olacak. Burada kaldığımız bir gün, botla çok güzel bir adaya (Cayo Blanco) yolculuk yapıp, orada rengarenk balıklar arasında yüzüyorsunuz. Kıyıda bulunan iguanalara dikkat edin, adamı yiyecek gibi, yandan yandan bakıyorlar. Tüm gün denizde kalıp (aslında yüzmeyi sevmem, balık göreceğim diye daldık gittik) camızlar gibi yanmışım ve 3 gün yatamadım (eh !! yoğurtta yok tabi !!). Ama değdi doğrusu, bir daha olsa yanardım. İsterseniz şnorkel, isterseniz scuba dalış yapma şansınız var. Ancor da kaldığımız tesiste bir de Salsa dersi almaya kalktık. Ben, kabiliyetsiz
adam bir türlü kıvıramadım. Hanım, güya benim fotoğrafımı çekiyor, bol bol Küba’lı dans hocasının fotosunu çekmiş!! Nedense….

Eklenen Resimler
     

Düzenleyen kuru.umit : 07-12-2007 saat 23:35
kuru.umit Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön