View Single Post
Eski 04-03-2021, 15:16   #14
guneydefne
Ağaçsever
 
guneydefne's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-05-2020
Şehir: Bursa
Mesajlar: 85
Merhaba sayın Sabry
En başından anlayışıma bırakmadan(bakın istesem buradan dalabilirim, ama yapmayacağım ) bu kadar samimi ve açıklayıcı konuşsaydınız bu tartışma bu kadar uzamazdı. Her şey sizin bakış açınızda olmasa da yaklaşımınızı taktir ediyorum.Siz öyle yuvarlak cevaplar verdikçe ben hırslandım ve aslında üzerinize fazlaca geldim.Sabrınız, bence sizin iyi bir esnaf olduğunuzun göstergesi.Gerçekten teşekkür ederim.
Şimdi lütfen size yardım etmek istediğimi göz önüne alarak yazılarıma bakınız.Kilitli poşetler kilidinden açıldığı,yırtıldığı ve ince olduğu için hiç kullanışlı değil.Bir akvaryumcuya gidin yol torbası diye bir torba var bu torba ters düz edilip çift torba yapılıyor ve çok pahalı balıklar bu torba ile yurt dışından geliyor.İçinde su ve balık olmasına rağmen patlamadan o kadar yoldan sorunsuz ulaşıyor. Her boyu var, fiyatı da çok ucuz.
Kargo hesabını siz daha iyi bilirsiniz ama sizin gibi büyük ölçekli bir firma bence 3000 tl lik kargoyu 1 yılda bitirebilir .Hafta sonlarını çıkarsanız bile günde 10 Tl lik kargo yapıyor.Birde 500 tl lik seçeneğimiz var 15 tl ye geliyor
https://kredilikargo.com/l-paket-500-tl-4.html
Üreticimize 5000 adet 5 kg ürün ambalajlatın dememiştim,25 kg paketleri kendiniz bölün bu zor bir iş değil demiştim.Siz 1 er kg a bölerek daha iyisini yapmışsınız üstelik 1x5 in altındanda bir şey çıkmadı teşekkürler.
Fiyat konusu en son merak ettiğim şey... organik ilaç ve gübrelere verdiğimiz paralardan sonra hiç bir şey pahalı gelmiyor.Geçen yıl hiç bir işe yaramayan Aptus Dislike adlı organik ilaca 100 cc sine 250 tl verdim kendimi kötü hissetmiyor değilim...Dediğim gibi sorunum, bir çok firmanın ticari zihniyeti, az alınan ürünün 3-4 katı daha pahalı fiyatlandırılması.
Elimde kaolin olmasına rağmen sizden 1x5 kaolin almak isterim, satışa başlayınca forumdan bildirirseniz n11 e bakmaktan kurtulurum.Hem sunguard adlı ürünle, sizin ürününüzü karşılaştırma fırsatım olur.

guneydefne Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön