View Single Post
Eski 04-03-2021, 11:44   #12
guneydefne
Ağaçsever
 
guneydefne's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-05-2020
Şehir: Bursa
Mesajlar: 85
Merhaba sayın Sabry
Yazdığım bir çok şeyden ''alırsan al, almazsan alma'' yı vurgulamışsınız ancak kargo ücreti,poşetleme,iş gücü ile ilgili yazdığım konulara hiç değinmemişsiniz...daha fazla uzatmakta istemiyorum
cevap vermediğinize göre sanırım ortak paydada buluşacağız,şimdiden teşekkür ederim.
Fakat her yazınızda olduğu gibi bu yazınızda da belirsizlikler var.Öncelikle ''5 kg, 10 kg paketlenmesi mümkün değildir. Lütfen yerli üreticiler ile karıştırmayınız '' ... sözünüzden n11 üzerinden 5 kg lık satış yapacağıza gelmeniz sevindirici.Ancak 5-10 kg paket yapmak mümkün değilken nasıl oluyor da 5 kg (5x1 kg) ambalajlarda yollayıp direk 5 kg ı yollamıyorsunuz anlayamıyorum.5 kg lık paket yapmak sizin için bu kadar zorken neden 5 tane x 1 kg paketle uğraşıyorsunuz .Bu işin altından ne çıkacak diye düşünmemek oldukça zor. Stoklarınızda 25 kg lık ürün mevcutken n11 üzerinden çok kısa süre dediğiniz ayı,günü belli olmayan bir zamanıda bekliyoruz.Müşterinize bu kadar kolaylık sağlarken,ucuza ürün satmak için, gerekirse bedava bile ürün vermeyi isterken kendi siteniz üzerinden satış yapacağınıza n11 üzerinden komisyon ödeyerek satış yapmanız ve müşterinize ya da kendinize bu maliyeti yansıtmanız biraz garip olmuş.İnanın konuyu kapatmak çok istiyorum,ama cevabı verilmeyen sorular,çok kolay ve basit şekilde çözüme ulaşacak sorunlara acayip çözümler ya da çözümsüzlükler... kendimi tutmama engel oluyor.
Olan oldu bari bunuda söyleleyim ''5 kg, 10 kg paketlenmesi mümkün değildir. Lütfen yerli üreticiler ile karıştırmayınız ''demişsiniz Ürünü ithal etmekle yerli üretici ile karıştırmamak arasındaki ne gibi bir fark olabilir anlamış değilim.

guneydefne Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön