View Single Post
Eski 25-02-2021, 13:01   #8
guneydefne
Ağaçsever
 
guneydefne's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-05-2020
Şehir: Bursa
Mesajlar: 85
Merhaba sayın Sabry konuya hakim olmadım için biraz daha detaylandırmanızı rica edeceğim.Öncelikle ürününüzün ithal olduğunu söylediniz, anladığım kadarıyla kaolini, ithal ettiğiniz firma, isminize 25 kg lık çuvallarla gönderiyor.Yoksa Size gelen kaolin, firmanız tarafından işlenerekmi satılıyor?Ürün geldikten sonra neden 5 veya 10 kg lık ambalajlamak mümkün değil demişsiniz...aldığım kaolini bir kaç arkadaşımla paylaştım açık alanda gayette mümkün oldu hatta dikkatli olursanız kapalı alanda bile sorun olmayacak kadar stabildi.
1 kg ürün için kargo dahil fiyatı 20 tl tabi ki fazlasıyla uygundur ancak 5-10 kg alınca bu fiyat ne olur.Sadece 1 kg üzerinden konuşunca haklısınız birde 5-10 kg üzerinden konuşalım.
Kaolin konusunda uzman bir firma olduğunuzu yazmışsınız..İthal ettiğiniz bir üründe nasıl bir uzmanlık söz konusu bilgilendirirmisiniz.
Yıllarca kargo şirketleri ile ürün gönderdim, kargolar büyük ve ağır ürün göndermektense çok sayıda 1-5 kg lık ürün göndermeyi isterler.Anlaşmayı büyük kargo şirketleri yerine küçük, özellikle yeni açılmış şubelerle yaparsanız 10 TL altında yollayabilirsiniz diye düşünüyorum.Tabi bunun için 25 kg dan daha küçük ürün satışını yapmaya istekli olmalısınız.
Ticari anlayışta, bir ürünü hediye göndermek büyük bir jest olmasına rağmen suistimale açık bir durumdur.Zaten normal şartlarda müşterinin de bu jesti memnuniyetle karşılasa da kabul etmeyip parasını yollaması bence uygun olanıdır.Bu derece müşteri memnuniyeti odaklı ticaret yaparken halen 5-10 kg lık ürün satmama nedeninizi anlayabilmiş değilim.

guneydefne Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön