View Single Post
Eski 21-06-2019, 20:44   #19
ahmetmesut
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 24-05-2016
Şehir: Hakkari
Mesajlar: 178
Yaklaşık bir aydır kullanım sonucu yorumlarım;
Neredeyse hergün kullandım,
Karıştırırken hertürlü metal aleti rahatça kullanıyorum,
Kesilecek birşey varsa içerisinde bastıra bastıra korkum olmadan kesebiliyorum,
Keşke daha erken alsaymışım,
Bu tava harici kesinlikle et pişirmiyorum,
Omlet makarna kızartma dahil birçok yemek yaptım hepsi harika oldu,
Temizlik konusu biraz sabır gerektiriyor, ben kullanımdan sonra soğutup kabaca kalan ya da yapışan artıkları telle kazıyorum sonra sadece bunun için kullandığım süngerle iyice temizleyip durulayıp ocağın üzerinde bi kaç dakika tutup kurutuyorum,
Kesinlikle pas vesaire sorunuyla karşılaşmadım,
Yemeklerimde siyahlaşma olmadı,
Yapışma olmadı,
Ocağı yemek pişmeden biraz önce kapatmak lazım çünkü hala çok sıcak ve pişmeye devam ediyor,
Çelik pişirme aletleri hariç kullandığım herşeyde içimde bir şüphe oluyordu bununla çok çok içim rahat.
Farklı tecrübem olursa aktarıcam. Sizlerdende tecrübeleriniz bekliyorum.

ahmetmesut Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön