View Single Post
Eski 31-03-2019, 09:11   #24
flamencodiablo
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 28-03-2019
Şehir: Tekirdağ
Mesajlar: 27
Cevabın için teşekkür ederim @Cymbelina zorlu bir süreç oldu. şu an son parti de fırında.

aslına bakarsanız kasabınızla aranız iyiyse ve kemik isterken eklem yerlerini değil de içi boş olan ortadaki ince kısımlardan verirse(büyükbaş) yaklaşık 2 su kaynatıp, bıçak vasıtasıile içindeki iliği boşaltıp, 1 saat 200 derecede fırınlayıp daha sonra kırılgan hale gelen kemiği çekiç vasıtasıyla kolayca kırıp tekrar içinde yağ gibi kalıntılar varsa diye 5 dakika kaynatıp 200 derecede 1 saat fırınlamanız halinde rondodan çekilip un haline gelebilecek durumda oluyor.

beni yumruğumdan büyük olan kemik başı kısımları uğraştırdı. bazı şeyleri deneyerek öğrenmek zor oluyor

flamencodiablo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön