View Single Post
Eski 04-12-2018, 09:38   #8
encarte
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 16-10-2011
Şehir: KOCAELİ
Mesajlar: 37
Maalesef 20 dekar altında bir sera kurmayı düşünüyorsan pek ciddiye alınmıyorsun. gerçi benim 20 dekar sera kuracak maddi gücüm olsa fuarda firma aramaz bu işi ciddi anlamda yapan firmaları çağırır sunum isterdim.

Sanırım bazı firmalar sadece bizde varız demek için gelmişler.

cocopeat tedarikçileri 1-2 dönüm için değil konteyner bazında çalışıyorlar. O yüzden palet bazında tedarik edilebilecek yerlerde bulmak lazım.

Gübreleme sistemleri çok iyi olan çalışmalarda vardı. Ama işi bilen biri için 5 liraya alacağına 1 liraya yapılabilecek sistemlerde vardı.

İlk defa tarım ile alakalı bir fuara katıldım, ama farklı sektörde yüzlercesine. Dünyanın en büyük fuarlarından biri iddaasında bulunan growtech berbattı. Firmalardan aldığı kira bedelli yetmemiş anlaşılan.

Tabi herşey kötü değildi. Akdeniz üni. Prof ahmet bey ile tanışma fırsatım oldu. mükemmel biri ve ilgili. Fuarda topraksız tarımı mutlaka yapmamı en azından denememi söyleyen tek kişiydi. iletişim bilgilerini de verdi. Bu konuda bilgi paylaşabileceğini de iletti. Kendisinden mesleğimden dolayı akdemisyenlik teklifi de almak ayrıca onure etti.

Genel itibari ile bir Antalya havası aldık. Vazgeçtik mi? Hayır.

encarte Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön