View Single Post
Eski 07-02-2018, 23:43   #303
MeyveliTepe
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 8,962
Geçen sene de aynı tarih idi, yanlış görmüşsünüz.

Bu etkinliğin ne tür bir etkinlik olduğunu anlamak için önce etkinlik prensiplerini okuyunuz. Önümüzdeki yıl için faydalı olur.

Talep edilen tohumlar paylaşımcılar tarafından talep edenler için ayrı ayrı hazırlanarak çoktan dağıtım merkezine gönderildi. Birkaç gün içinde de talep edenlerin zarflarına konması tamamlanıp kargoya verilecek.

Yani, bir yerde yüzlerce çeşit tohumdan binlerce tohum bekliyor da buradan isteyene paketleyip gönderiliyor gibi bir durum yok. Her bir tohum poşeti her bir katılımcı için, kendilerine verilen etikete göre önceden hazırlandı ve merkeze gönderildi. Artık bu poşetlere ait oldukları zarfa konması ve üzerindeki barkod'un okutulması dışında el değmiyor. Dolayısıyla bir paylaşımcının süresi içinde sizin için hazırlamış olduğu bir tohum poşeti yok ise size de tohum gelmesi olanaksız. Paylaşımcının sizin için tohum poşeti hazırlaması ise sizin süresi içinde talepte bulunmuş olmanıza bağlı, çünkü bir noktada (önceden ilan edilen takvime göre) yeni talepleri dondurup bunlara göre etiketler hazırlayıp paylaşımcılara gönderiyoruz. Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.

Forumdaki ücretsiz tohum paylaşımı ve takas bölümünden yıl boyunca başka üyeler ile birebir tohum paylaşımı yapmak mümkündür.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön