İki yıldır ekiyorum. Forumda ekenler olarak bir birimize soruyoruz, arıyorum, soruyorum ancak bu nedir, nasıl tüketilir net bir bilgi yok. Geçen sene toplayabildiğimiz az miktardaki yer bademini ne yapacağımızı bilemedik. Kuru yedik çerez gibi (asla badem fındık gibi yedikçe yenesi gelecek tat ve kıvamda değil ancak fena da değil) suda ıslatınca şekerlenirmiş dediler denedik çok fark olmadığını gördük. Bu sene de öğütülüp ununun pastacılıkta kullanıldığını duyduk. Beş kökte 750 gr. bademimiz oldu, deneyeceğiz bakalım nasıl olacak
Forumda başka dağıtan görmedim, o yüzden bir kısmını paylaşıma açayım. Sonra 'pasta yaptık unundan şöyle güzel oldu böyle güzel oldu' diye yazınca kızmayın.
Geçen sene
bilgileri..