View Single Post
Eski 10-07-2016, 02:07   #27
Kursatates
Ağaçsever
 
Kursatates's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-11-2013
Şehir: elazığ
Mesajlar: 97
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tarku Mesajı Göster
Başlığı açan sizsiniz ve konuyu gündem de tutmaya çalışan birine davranışınız hoş mu? Benim açtığım bir konuyu tekrar gündeme getiren birine sadece teşekkür ederdim. Ha açmış olduğunuz konu yersiz ya da gereksizse moderatörlere rica eder, sildirirsiniz. Böylece abuk sabuk konu başlıklarından biri silinmiş olur. Gelene geçene atar yapmanıza da gerek kalmaz.
okurken tebessüm etmemek mümkün değil.. ilk başta kendinle çelişmen oldukça komik geldi sonra okuyup anlamaya çalışsamda nafile.. abuk sabuk konu başlıklarından biri silinmiş olur dediğiniz bir başlığın altına o kadar emek verip kendi köyünüzle ilgili bir anıyı niye paylaşma gereği duydunuz ? kaldıki bir insan önce saygılı olacakki karşısındakinden de onu bekleyebilsin. bu konuda sizlerin dikkatinden kaçan şey verilen örnekler kaynak gösterilerek verilmiştir. benim atar yaptığıma hüküm kılmadan önce o kadar emek verilip örnekler gösterilerek hazırlanan bir konuyu gayet lakayit bir şekilde maç benzetmesi yapan insana verilebilecek en kibar tepki sizi bu kadar neden ilgilendirdiki ? birde kahinlik söz konusu ifade şu.. bence bu polemik uzar.. ve ilginçtir diyende uzatanda zataliniz.. ortada bir polemik yok her konuyu faydalı bulmak zorunda değilsin. her konuya yorum yapmak zorunda da değilsin hele hele herşeye maydanoz olmak zorunda hiç değilsin. kral ve soytarısı meteforuna destek olmak için böyle bir çaba içinde olmanızı taktir etmekten başka yazdıklarınızın bir önemi yok benim için.

gelelim ertuğrul 37 size..
ben boş vaktiniz çok dedim bu kötü birşey değil keşke benimde yeterince boş vaktim olsa.. sizlerde eksik olmayın benim dediğimi destekler şekilde biriniz çalıp diğeriniz söylemişsiniz demekki haksız değilmişim yeterince boş vaktiniz varmış ki özünde boş bir konu başlığı diye nitelendirdiğiniz konuya epey yazmışsınız. burası bilgi paylaşım platformu arkadaslar bizim bu konu altında söylediklerimiz hep kaynak gösterilerek söylenen şeyler. kaldıkı biz o kadar fikir ayrılığı yaşamamıza rağmen siz ikiniz hariç bir polemik yaşamadık. fikirlerimiz ayrı olsada istişare ettik. sizin gibi müttefik olup birimiz yazıp diğerimiz beğenmedik. en nefret ettiğim şeydir birisi kendisine bir şakşakçı bulup uzattıkça uzatması.. madem konunun örnek şehri konya bizde Hz. mevlana nın o muhteşem sözü ile noktalayalım ... Ne kadar anlatırsan anlat, anlattıkların, karşındakinin anladığı kadardır...!

Kursatates Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön