View Single Post
Eski 23-08-2007, 07:43   #28
Yücel Özlem
Ağaç Dostu
 
Yücel Özlem's Avatar
 
Giriş Tarihi: 19-04-2006
Şehir: ANKARA
Mesajlar: 3,116
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ELRON Mesajı Göster
...
... uyarırsanız sevinirim.
MADOST Adına Ali Haydar ÖZLÜ(ELRON)
Sayın Ali Haydar Özlü, Hoş geldiniz.

Önce, foruma girip, yazmayı becerbilmenizden dolayı, sizi kutluyorum. Ancak, yazmadan önce, okumanız daha uygun olur. Daha doğrusu bu sitenin yöneticileri böyle düşünüyor olmalı. Bu yüzden bazı kurallar, bu kurallara dair açıklama ve duyurular koymuşlar.

Yeni gelen arkadaşlar, kendinizi tanıtın...diye bir bölüm var. Sanırım önce, orada kendinizi bir tanıtmanız gerkiyor. Daha sonra Forum Kullanım Kılavuzu'nu incelemeniz sizin için yararlı olacaktır. Forumda, Türkçenin doğru kullanımı hakkında'ki bölümü de mutlaka okumalısınız.

Resimle ilgili bir cümle dışında, iki yazınız birbirinin kopyası. Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmanıza sanırım gerek yok. Buradaki insanlar, doğru yazılmış ise, bir defa okuduklarını anlayabilceklerdir. Eğer siz de bu düşünceye katılıyorsanız, mesajlarınızda gerekli düzenlemeyi yaparak bizi sevindirebilirsiniz.

Afişinizi burada yayınlayan arkadaşınıza, doğru basımı gönderirseniz; hatalı olanı çıkarıp doğru olanı ekleyebilir.

Çalışmanız ve duyurularınızla ilgili olarak, siz foruma girmeden önce bir yazı yazmıştım. Umarım yanlış yapmamışımdır. Sizden önce yazılan yazıları da incelerseniz, belki açıklamanız veya cevaplamanız gereken şeyler bulabilirsiniz.

Başarılar dilerim.

Yücel Özlem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön