View Single Post
Eski 21-10-2015, 09:31   #74
sulukök
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 09-08-2012
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 283
Geçmiş olsun dilekleriiçin teşekkürler. Gerçekten fazlaca yorucu bir çalışma oldu. Sayın Kızıltan, size özellikle teşekkürler. Çözüm önerileriniz hem uygulamada hem de moral - motivasyon bakımından yararlı oldu.

Kurtçuklar köklerle birlikte kurumuştur herhalde diye düşündüm. Kökleri söktüm attım. Kasaları söküp yerleri yıkarken baktım, besin/su sızıntısı/birikimi olan yerlerde hala yüzen birkaç anaç var. Artık sinir ve yorgunluktan saklamak üzere alıp koymadım bir yerlere. Nasıl bakıp koruyacağımı da bilmiyorum zaten. Var olanları, geldikleri yere, toprağa gittiler.

Kasaları basınçlı su ile yıkadıktan sonra güneşe koydum. Dün 2 saat güneşlendiler. İçinde-dibinde kalan olduysa onlar da kurumuşlardır diye umuyorum. Tekrar kullanmadan önce yine iyice bir güneşlendirir, kaynak su ile tekrar yıkarım.

En başta da yazdığım gibi sistemi denemiş oldum. ELektriği açtığımda bilgisayar normal çalışmasına devam etti ve pompalar çalışmaya başladı. Kökler kurumuşta ama, beslesem sanki yeniden canlanacak gibi görünüyorlardı. Artık nasıl olsa sökecektim deyip yeni bir denemeye başlamadım. Be senelik bu kadar yetsin dedim.

sulukök Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön