View Single Post
Eski 10-07-2015, 03:11   #1
Selcuk Cicek
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 10-07-2015
Şehir: Bursa
Mesajlar: 14
Selcuk Cicek / Chandler Ceviz Bahçesi (İnegöl)

Merhabalar bilgi ve tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Gerek iş hayatımın gerekse sosyal hayatımın oluşturduğu stresten uzaklaşmak için bir bahçe kurmak amacıyla aranızda bulunmaktayım. Chandler türünden oluşan bir ceviz bahçesi kurmak istiyorum.

Kendi edindiğim bilgilere dayanarak bahçemin krokisini ve ağaç yerleşim planını çizdim. Çizdiğim bu planı sizinle paylaşmak istiyorum. Gördüğünüz kusurlar konusunda beni uyarırsanız kardeşinizi hata yapmaktan kurtarmış olursunuz. Forumda yoğun olarak vakit geçiriyorum. Birçok konu okudum. Bu gece üye oldum ve bu yolla somut adımlar atmak istedim.

Tarlamı icara vermiştim. Bahçe kurma kararı verdikten sonra bahçemi kontrol etmek ve icara verdiğim kişiyle görüşüp kararımı onunla da paylaşıp bahçeyi teslim etmesi için konuşacaktım. Tarlaya gittiğimde gördüğüm manzara beni sevindirdi. Ama bu durumun iyi mi kötü mü olduğunu sizlerden duymak istiyorum. Tarlayı icara verdiğim kişi ceviz çöğürü ekmiş bulunmakta. Ayrıca kadastro ölçümlerini yaptırdım sınırlarımızı belirledikten sonra gördüm ki komşumuzun ağacı diye bildiğimiz iki büyük ceviz ağacı bizim sınırlarımızda kalıyor. Bu konuda da kararsızım benim ekmeyi düşündüğüm cevizlere bu büyük cevizlerin zararı olur mu ?

Sizce bahçedeki çöğürler kalmalı mı yoksa o çöğürler söküldükten sonra chandler aşılı fidan mı dikmek mantıklı?

NOT: Rakım 302m

Eklenen Resimler
   

Düzenleyen Selcuk Cicek : 28-12-2015 saat 23:05
Selcuk Cicek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön