View Single Post
Eski 28-11-2014, 11:08   #7377
Güler
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,409
Sayın ryhnckmk, ne kadar naziksiniz... teşekkür ederim.

Eminim ki sizin bahçeniz de terasınız da ileride çok daha güzel olacaktır, yeter ki içinizdeki bu şevk ve sevgi bitmesin.

Toprakla uğraşmak, ektiğiniz minicik bir tohumun topraktan başını uzatarak size " merhaba" demesininin içinizdeki sevgiyi perçinleştirmesi kadar güzel ne olabilir ki?
Bü güzellikler insana yaşam sevinci katmakta daha da güzelini yapabilmek için güç vermekte.
Ne güzel... emekli de olmuşsunuz şimdi tam zamanı, vaktiniz de bol bol olur, dilediğinizce yoğurursunuz toprakları, dilediğinizce konuşursunuz bitkilerinizle.
Bedeniniz yorulsa bile gönlünüz coşar, yaptıkça yapmak istersiniz, yatağa girdiğinizde ertesi günü yapacaklarınızı düşünerek sabahı zor edersiniz veya benim gibi gecenin bir yarısında elinize aldığınız fener ile adımlarsınız bahçeyi.

Nasıl olacak, nasıl yapacağım diye hiç kafanıza takmayın yeter ki başlayın, gerisi çorap söküğü gibi geliyor inanın.

Yapmak istediklerinizi de istediğiniz tohum ve çelikleri de arkadaşlarımızla paylaşmaya çekinmeyin. Hepsi yüce gönüllü insanlar, paylaşmaya da, bilgi vermeye de gönülden razılar. Bu bütün agaclar.net üyelerinin içine yerleşmiş bir duygudur.

Üyeliğiniz 2012 senesinde ve sadece 13 mesajınız var, neden? Lütfen daha sık aramıza katılın, sohbetlerimize de iştirak edin, bu bizleri mutlu eder.

Bahçenizin fotoğraflarını da görmeyi heyecanla bekliyoruz.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön