View Single Post
Eski 27-10-2014, 21:00   #7361
sonkez
Ağaç Dostu
 
sonkez's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-12-2010
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 2,033
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Teşekkür ederim.... " Harika...Başka ne söylenebilirki bu güzellikler karşısında...Emeklerinize sağlık.."

Ben söyleyeyim mi ne yapılır? Sabahtan Yenikapı'dan binilir ferrye gelinir Bandırma'ya oradan da Manyas'a bahçeye.
Oturulur güllü kameriye altına, mis gibi gül kokuları arasında güzel demlenmiş bir çay içilir-patates börekleri yenir ve bol bol sohbet edilir.

Bu hafta sonu sevgili sakdag ve eşi geliyorlar.
Önümüzdeki hafta sonu yine agaclar.net'li misafirlerimiz var. Sizler belki hatırlamazsınız penolophe ve kazimpolat adlı iki eski üzemiz vardı, İzmir'li.

agaclar.net gezimiz olmuştu Ödemiş-Birgi, harika bir organizasyondu İzmir'li dostların yaptığı. Hem çok bilgilenmiş, hem de doya doya eğlenmiştik.

Şimdi her iki eski dotumuz da eşleri ile ziyaretimize geliyorlar. Çadırlarını da getiriyorlarmış, oysa iki tane misafir odamız var, ama öyle istiyorlarmış......Mutlu oluyoruz. İnşallah o zamana kadar güllerin bu coşkulu halleri devam eder.
Bellimi olur belki bizimde yolumuz o taraflara düşerde bizde sizleri ziyaret ederiz..Ben Gönenliyim..Ulukır köyünden,belki bilirsiniz..O kadar çok istiyorumki köyümde toprak sahibi olmak..Babamdan aslında biri 250 metre, diğeri 225 metre iki yer kaldı..Biz iki kardeşiz,kardeşimden içinde eski ev olanı istedim düşüneyim dedi ve hala düşünüyor.Bende ileride başka bir yer bakmaya karar verdim..Hayırlısı diyelim.Herşey paraya dayanıyor..Bekleyip göreceğiz...

Size çok teşekkür ederim,hiç tanımadığım birçok çeşidi sayenizde gördüm..Somon amarylis ve diğer renklerini ilk defa sizin bahçenizde gördüm.Eminönünden bir kök aldım ama malesef açtıramadım.Ne renk olduğunu bile bilmiyorum...Zira aldığınız renk başka çıkıyor..Tekrar teşekkürler ve saygılar..

sonkez Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön