View Single Post
Eski 18-07-2014, 16:37   #13
uyap
Ağaç Dostu
 
uyap's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-06-2014
Şehir: istanbul
Mesajlar: 1,340
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sakagun Mesajı Göster
Bahsettiğiniz ezme haşhaş sanırım. Bu tatlı tane haşhaşla yapılıyor. Dolabımda ezme haşhaş da var bu arada. Geçenlerde lokul yapmıştım.

Hemen gidip dolaba baktım. Meyveler kararmamış. Belki dolapta tutmak işe yarıyordur.
Evet ezme haşhaşla yapılıyorlar. Bu tatlıyı da biliyorum ama tatlıyla aram olmadığından tuzlu yapılan haşhaşlı türlerini tercih ediyorum. Kömbe hariç ben yapmadığım müddetçe o tatlıdır.
Elinize sağlık çok güzel görünüyor bu arada. Eminim tadı da görüntüsü kadar güzeldir .

uyap Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön