View Single Post
Eski 23-12-2013, 22:57   #4507
Lilium
Ağaç Dostu
 
Lilium's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-05-2008
Şehir: Balıkesir Gönen
Mesajlar: 7,546
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dadaşım Mesajı Göster
Bugün ise böyle bir çeşit yok satmıyoruz filan insan kendisini kandırılmış hissediyor. Keşke insanlar dürüst olsa birde mahkeme i Kübra diyorlar gerçekten çok yazık
Arkadaşlar bu başlığıda altay cevizi başlığına çevirmeyelim diyeceğim ama konu açılmışken bir kaç cümle söyleyeyim, tüm iyi niyetimle bir çeşidin hemde yerli bir çeşidin verimli bir çeşidin olmasından gurur duyarım gibi mesajlarımı görebilirsiniz, ne zaman ki, tohumdan olmaz, 8 yaşında 150 kilogram olmaz dediğimde söylemediklerini bırakmadılar, bir ara kendileri de bazı şeyleri söyleyince işte doğrusu bu dedik teşekkürde ettik.

Yönetim doğru olanını yapmış konuyu kapatmış, tescili olmayan bir çeşidin adı da olmaz oysa ki, altay cevizi diye satıyordular hemde hiç emeksiz tohum ek sat 25 tl, ve hala sattıkları duyumlarını alıyorum çanakkale biga köylerini tek tek gezip altay 1 salkım cevizi 8 yaşında 150 kilogram verim diye anlatıyorlarmış, kendi açıklamaları satmadıkları yönde peki bu satanlar kim? onlar mı yoksa bu ismi kullananlar mı?

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön