View Single Post
Eski 24-08-2013, 17:13   #3
fatih88
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 07-05-2013
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 118
doguda,bu çakşırın yemegi yapılıyormuş,siirt,hatay,erzurum bölgesi,gibi,adı çasır diye geçiyo,kızartma,salamura,tursusu yapılan bu yemegin,toplanış yöntemi,pişirme yöntemi,kaç kere haslanır,nasıl yenir,tarifini,bekliyorum,yöredeki,abilerimizden,b ir paylasım yapabilirlerse çok sevinirim,yaprakları yeniyormu,sadece dalımı yeniyor,haşlanıp,çok faydalı birçok hastalıga derte deva olan çakşırın,zehirli,zehirsiz,türleride varmış,bi paylasabilirseniz ,çok sevinirim,ilk 2-3-4 resimdeki,çakşırlar bizim marmara bölgesine ait,digerleri internetten dogu yöresine aittir,yardımlarınızı bekliyorum,şimdiden teşekkürler.....

fatih88 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön