View Single Post
Eski 01-08-2013, 17:29   #7
birnefestoprak
Ağaç Dostu
 
birnefestoprak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-07-2012
Şehir: Ankara/Morgantown
Mesajlar: 2,797
Tuz tavsiyesini Vedat Milor mu verdi? Kaya tuzuna bayiliyor

."..4 dakika haslamak yetiyordu" derken diriligi ve gevrekligi bozulmadan pisirmek icin gerekli sureyi mi kastettiniz?

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
Yanlış hatırlamıyorsam suda 4 dakika haşlamak yetiyordu...

En iyisi 3 dakikadan sonra başında bekleyip, bir parçayı alıp, soğuk suya batırıp, sıyrılma denemesi yapmak.

Şimdi aklıma geldi TV'de bir yemek programında rastlamıştım. Suya bol tuz atıp haşlayın diyordu

birnefestoprak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön