View Single Post
Eski 01-06-2007, 16:49   #117
camgüzeli
Yeni Üye
 
camgüzeli's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-05-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 5
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gilan Mesajı Göster
Asabi olmak, tepki göstermek en kolayı. Bunun yerine biraz çaba göstermeniz daha faydalı olacaktır. İlk önce kendinizi http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=2595 başlığında tanıtmalısınız. Cam güzeli konu başlığını tamamen okuyup yaşama koşulları hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Ayrıca, mesajınızın gözden kaçmış olabileceğini dikkate alarak (ki durum tamamen budur) hatırlatma yapmalısınız.

Cam güzeline gelince, eğer bitkide bir sorun yoksa, sadece çiçek ve tomurcuk döktüyse üzülmeyin düzelir. Yalnız sabah 8-9 öğlen 1-2 güneşi cam güzeli için çok fazla. Gölgeyi sever, sabah güneşinden daha fazlasına pek tahamülü yok.
verdiğiniz linkten kendimi tanıttım,sanırım artık tanındım
çiçeğim çok şükür sağlıklı ama tomurcuk ve goncalarının dökmesinin bir sebebi olmalı diye düşünüyorum,bu yüzden de benden bu konuda daha bilgili olan size danışmıştım güneş hakkında ki söylediklerinizi biliyorum çünkü bu çiçekle ilgili başlıktaki tüm mesajları noktasına kadar okudum merak etmeyin.

Tomurcuklarının dökülmesi konusunda bir bilgisi olan ve bu bilgiyi benimle paylaşabilecek bir arkadaş varsa kesinlikle dinlemeye hazırım.

Bol çiçekli günler

camgüzeli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön