View Single Post
Eski 16-01-2013, 23:34   #494
Lilium
Ağaç Dostu
 
Lilium's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-05-2008
Şehir: Balıkesir Gönen
Mesajlar: 7,546
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cemal.S Mesajı Göster
En sonunda olacak oldu.. Yüz kere söyledim dikkat et kendine takılma sağa sola diye. Sanane elin üç keçisi beş oğlağı...
Doğru söze ne denir ki,

Toplantıya biraz mizah katmak istedim en çok da sana nazım geçer diye en fazla senin fotoğraflarına yazdım, tüm arkadaşlar bunun bir mizah olduğunu anlayarak hepsi hoşgörüyle karşıladılar, çok sağolsunlar, hatta benimde benimde fotoğraflarıma yaz diyenler oldu, çok şükür ki hiç bir arkadaşımdan kötü bir mesaj almadım.

Fakat bir şeye açıklık getirmem lazım.

Bu yaptığım mizahi yaklaşımı beğenmemiş olabilir hatta kızanlarınız dahi olabilirdi, saygı duyardım,
Bu mizahi yaklaşım hoş görülmemiş olsa dahi hoş görülmeyen fotoğraf en son fotoğraf olmalıydı, diğerlerinin de konuyla başlıkla günün amacıyla hiç bir ilgisi yok hepsi bir mizahtı mizahın da başlığı olmaz.

Mizah, hayatın güldürücü yönünü ortaya çıkaran sanat türüdür.

Bende bu yönden bakarak toplantıya başka bir renk katmak istedim, "tüm arkadaşların affına sığınıyorum" diyerek bunun bir mizah olduğunu anlatmak istedim çok şükür ki, kimsedende (Bir kişini haricinde) olumsuz bir şey almadım, anlayışınız için hepinize çok çok teşekkür derim.

Benim de kendi yazdığıma en çok güldüğüm bir fotoğraf şu, delimiyim ne, kendim yazıyorum kendim gülüyorum.

New_DSC_8113.jpg

Her iki üyemizden (ve tüm üyelerimizden) çok çok özür diler anlayışlarından dolayı teşekkür ederim, hele ki sevgili sındırgılı beni yakalamasın boğar herhalde.

Güzel renkli bir istanbul toplantısından sonra başka bir toplantıda buluşmak dileğiye sevgiyle kalın sağlıçakla kalın derken

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba Mesajı Göster
Lilium,
Senin artık kurtuluşun yok. Bu iş üzerine kaldı. O balonlar harikaydı bence. Önemli olan gülümsetmen. Kahkaha attırman. Bir dahi ki toplantıya hazır ol. Eminim ki herkes toplantıdan sonra Lilium'un balonlarını görmek için sabırsızlanacak.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi katmer Mesajı Göster
Sevgili Cumhur Tonba, nisan toplantısı daha eğlenceli geçecek. Çünkü herkes ağzından çıkacak balonu düşünüp ona göre poz verecek
Morarmak isteyen var mı?

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön