View Single Post
Eski 06-10-2012, 00:34   #8
pria
Ağaç Dostu.
 
pria's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-08-2009
Şehir: Çanakkale
Mesajlar: 6,526
Antioksidan türlerinin bazıları suda, bazıları yağda çözünüyor..Sağlığımızı önemseyerek aldığımız antioksidanlı gıdaların içindeki maddelerin suda mı, yağda mı çözündüğünü bilemiyebiliriz; bu yüzden bu gıdaları alırken az da olsa sızma zeytinyağıyla takviye etmek gerekir..
Birde, antioksidanların en fazla taze meyve ve sebzelerde olduğunu sanmayalım, kuru erikte taze eriğin kat kat üzerinde antioksidan var..Pişmiş domateste çiğ domatesten kat kat fazla likopen olduğu gibi..

pria Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön