View Single Post
Eski 17-09-2012, 15:25   #19
malina
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,246
Ekşi tadını sevmiyorlarsa kızılcık tarhanası hoşlarına gitmeyecektir...

Ben de pişirerek yapmayı deneyeceğim, belki pişirildiği için rengi daha koyu renk oluyordur...

Pişirmeye gelince, tam tembel işi yapıyorum. Tarhana dediğin şeyle o kadar uğraşılmaz...

Tencereye biraz su koyup içine tarhanayı döküyorum. Bunu karnım açıkmadan yapıyorum tabii Acıkıncaya kadar o yumuşamış oluyor, gerekli su ilavesi yapıp pişiriyorum. Piştikten sonra üzerine sızma zeytinyağ... Yanına acı biber, ohhh mis

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön