![]() |
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
Şehir: izmir/aliağa
Mesajlar: 5,567
|
Alıntı:
O güzelim baklalar gitti. Hani bakla yiyecektik. Şöle içi çıkarılmış, sadece kaynatılmış ve üzerinie nar ekşisi dükülmüş. Ya da fava mı yapsaydık. Yanında da ....!! (Konu dışına çıkılmıştır, bu mesaj tarafımdan silinecektir) ![]() Not: Gübre için ekilen bakla tam olgunlaşmadan biçilmesi gerekiyormuş. Eskiden beri böyle deniyor. Bilimsel bir yönü var mıdır? (baklalar gitti ya açık arıyorum.) Saygılar |
|
|
|
|
| Etiketler |
| ağaç, gübre, zeytin, zeytin gübreleme |
|
|