agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Meyve Ağaçları (Özel) > Zeytin
(https)




Beğeni Düzeni1194Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 07-02-2018, 20:53   #11
Ağaç Dostu
 
Feijoa's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-01-2018
Şehir: Balıkesir
Mesajlar: 372
Ayrıca fabrikaların sıkımları kaç derecelerde yaptığını da sahibinden oğrendik.tabloyu da gayet net biliyoruz.Soğuk sıkım tartışılır diyorsunuz ya + sı ne kadar diye,ya da ben yanlış anladım.
YOKSA SOĞUK SIKIMIN +SI TARTIŞILMAYA AÇILMAYACAK KADAR SABİTTİR.
gelelim fabrikaların sıkım derecelerine
Genel 45-55 derece aralığı..sebep:%25-30 ları bulan yağ oranı...
Soğuk sıkım dediğimizde 30-35 derece aralığı..çıkan yağ oranı;%15-16 ..
(Gerçek soğuk sıkım27-28 derecedir taş baskıda elde edilir.ama kontinu sistemlerde hijyenik ve günümüzün en iyi sistemleridir.Fabrika sahibinin söylediği kazan yanması gerektiği için kazanı özellikle dışarıda olanlar da çabuk ısınmadığından 30-32 derecelere tekabül eder.)

Feijoa Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
ağaç, gübre, zeytin, zeytin gübreleme


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:32.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025